کدخبر :315511 پرینت
28 بهمن 1403 - 10:40

وزارت کشور روسیه: مراقب نقص امنیتی واتساپ باشید

بر اساس هشدار وزارت کشور روسیه، یک نقص امنیتی جدی در واتس‌اپ شناسایی شده که به جاسوس‌افزارها اجازه می‌دهد بدون دخالت کاربران به دستگاه‌های آن‌ها نفوذ کنند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، وزارت کشور روسیه هشدار داده است که یک نقص امنیتی جدی در نرم‌افزار پیام‌رسان «واتس‌اپ» شناسایی شده که به جاسوس‌افزارها اجازه می‌دهد بدون دخالت کاربران به دستگاه‌های آن‌ها نفوذ کنند.

بخش مبارزه با جرایم سایبری وزارت کشور روسیه اعلام کرده است که این آسیب‌پذیری به نرم‌افزارهای مخرب امکان می‌دهد تا به‌طور خودکار و بدون نیاز به انجام هیچ اقدامی از سوی کاربران، وارد دستگاه‌های آن‌ها شوند.

بر اساس گزارش‌ها، مقامات دریافتند که جاسوس‌افزاری به نام «گرافایت» از طریق فایل‌های آلوده «پی‌دی‌اف» که در گروه‌های واتس‌اپی ارسال می‌شوند، به تلفن‌های همراه کاربران نفوذ می‌کند.

مقامات روسیه اعلام کرده‌اند که این بدافزار قادر است به‌طور خودکار روی دستگاه‌های کاربران نصب شود، حتی اگر آن‌ها فایل را باز نکرده یا روی هیچ پیوندی کلیک نکرده باشند.

در همین راستا، وزارت کشور روسیه از کاربران خواسته است که اقدامات احتیاطی لازم را انجام داده و در برابر تهدیدات احتمالی سایبری هوشیار باشند.

واتس‌اپ که به آن «واتساپ» نیز گفته می‌شود، نرم‌افزاری برای ارسال پیام است که عمدتاً برای گوشی‌های هوشمند توسعه یافته اما نسخه‌هایی از آن برای سیستم‌عامل‌های ویندوز و مک‌او‌اس نیز در دسترس قرار دارد.

این برنامه توسط شرکت سهامی «واتس‌اپ» ساخته شده و بنیان‌گذار آن «یان کوم» است. در حال حاضر، شرکت «متا» (که پیش‌تر با نام فیسبوک شناخته می‌شد) مالک این پیام‌رسان است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.