کدخبر :315014 پرینت
18 بهمن 1403 - 10:30

بیل گیتس: با وجود اهدای ۱۰۰ میلیارد دلار، بعد از مرگم فرزندانم فقیر نمی شوند

بیل گیتس، می گوید: من بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار اهدا کرده‌ام، اما هنوز بیش از این دارم که اهدا کنم، می‌توان گفت این مبلغ معادل حدود یک سال درآمد فروش شرکت تسلا است، می توانم بگویم فرزندانم بعد از مرگم وضعیت خوبی خواهند داشت.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از بی بی سی، در پایان مصاحبه بود که بیل گیتس از آمار و ارقام مبالغی پرده برداشت که تاکنون بنیاد خیریه‌اش برای مبارزه با بیماری‌های قابل‌پیشگیری و کاهش فقر هزینه کرده است.

او گفت: «من بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار اهدا کرده‌ام اما هنوز بیش از این دارم که اهدا کنم.»

این مبلغ تقریبا معادل کل اقتصاد بلغارستان یا هزینه ساخت شبکه راه‌آهن پر‌سرعت بریتانیا است.

اما اگر بخواهیم تصویر ملموس‌تری بدهیم، می‌توان گفت معادل حدود یک سال درآمد فروش شرکت تسلا است. ایلان ماسک صاحب شرکت تسلا اکنون ثروتمند‌ترین فرد دنیا است؛ مرتبه و موقعیتی که سال‌ها بیل گیتس صاحب آن بود.

بیل گیتس، یکی از بنیان‌گذاران مایکروسافت، و وارن بافت، میلیاردر سرشناس، بخشی از ثروت خود را از طریق «بنیاد گیتس» برای فعالیت‌های بشردوستانه اختصاص داده‌اند. این بنیاد را بیل گیتس با همسر سابقش ملیندا تاسیس کرده بود.

گیتس می‌گوید کار خیر و نیکوکاری از همان دوران کودکی در او نهادینه شده است. مادرش مرتب به او می‌گفت «همراه با ثروت وظیفه و مسئولیت بخشش هم از راه می‌رسد».

بیل گیتس در گفت‌وگویی اختصاصی با بی‌بی‌سی اعلام کرد که بنیاد خیریه‌اش تاکنون ۱۰۰ میلیارد دلار اهدا کرده است. این بنیاد که در ماه مه بیست‌وپنجمین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد، تاکنون حدود ۶۰ میلیارد دلار از ثروت شخصی گیتس را دریافت کرده است.

وقتی پای زندگی روزمره او به میان می‌آید در واقع متوجه هیچ تغییری نشده است: «من هیچ فداکاری شخصی نکرده‌ام. من نه همبرگر‌های کمتری سفارش داده‌ام و نه مجبور شده‌ام کمتر سینما بروم.» او هنوز هم می‌تواند هواپیمای جت شخصی خود و چندین خانه مجلل داشته باشد.

او تصمیم دارد «قسمت اعظم» دارایی و ثروت خود را ببخشد اما می‌گوید در این زمینه باید با سه فرزندش «به صورت مفصل» صحبت کند تا مبلغ مناسبی برای آنها باقی بماند.

از او می‌پرسم: «آیا آنها پس از مرگ شما فقیر خواهند شد؟» او با لبخندی پاسخ می‌دهد «نه آنها فقیر نخواهند شد» و اضافه می‌کند «در مجموع وضعیت خوبی خواهند داشت، اما از نظر درصدی، رقم بسیار بزرگی نخواهد بود».

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.