کدخبر :314497 پرینت
09 بهمن 1403 - 12:08

پیشنهادهای سندیکای صنعت مخابرات برای اتصال مطلوب در خدمات ثابت و سیار

دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران در نامه ای به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تقدیر از رویکرد جدید این وزارتخانه در افزایش دسترسی کاربران به فیبرنوری (اتصال)، پیشنهادهایی برای رفع نارسایی ها در برقراری ارتباطات در ساعات قطع برق ارائه داد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، در متن نامه فرامرز رستگار، دبیر و نایب رئیس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران به ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آمده است:

جناب آقای دکتر ستار هاشمی

وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات

موضوع: اتصال مطلوب در خدمات ثابت و سیار

با سلام واحترام؛

ضمن تبریک عید بزرگ مبعث و عرض خداقوت، لازم میدانیم که از سیاست های جدید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با رویکرد افزایش دسترسی کاربران به فیبرنوری (اتصال) که در سه سال گذشته همواره مورد تقاضای این سندیکا نیز بوده، تقدیر و سپاسگزاری نماییم.

این روش ضمن ایجاد رضایت و کاهش عدم رضایت ها در بخش تقاضا، برنامه ریزی در زیست بوم زنجیره تامین شامل تولیدات داخلی، تامین تجهیزات خارجی، خدمات فنی مهندسی واجرایی را تسهیل، بهره ور و همراه تر با برنامه های توسعه خواهد نمود.

در این راستا درخواست این سندیکا، اعلام برنامه اجرایی اتصال فیبر به ازای هر یک از اپراتورهای مسئول توسط سازمان تنظیم مقررات، برای سال ۱۴۰۴ می باشد.

درباره توسعه کمیت و افزایش کیفیت اتصال در ارتباطات سیار، همانطور که استحضار دارید، یکی از نارضایتی های اصلی مشترکین موبایل، قطع کامل و یا نارسایی در برقراری ارتباطات در ساعات قطع برق در مناطق مختلف می باشد.

برای توجیه این اختلال ها مطالبی تحت عنوان پائین بودن کیفیت باتری های ساخت داخل، سرقت باتری برخی از سایت ها و عدم تعویض باتری ها به دلیل مشکلات مالی اپراتورها مطرح شده که شاید این مطالب نادرست نباشد ولی قطعا شامل همه موارد درست، نیست.

با داشتن اطلاعات کافی و جمع بندی، حتما میتوان به یک برنامه اقدام سریع واصلاح پایدار دست یافت.

در این جهت قرار بود که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گزارش جامعی را در مورد وضعیت باتری ها در سایت های موبایل تهیه و اعلام نمایند، چنین گزارشی راهگشای حل مشکل خواهد بود.

این سندیکا به چند مورد مهم در این زمینه اشاره می نماید.

۱- تعداد زیادی شرکت تولید کننده باتری در کشور وجود دارد، که محصولات برخی با کیفیت و توام با گارانتی مناسب است، ولی تولیداتی هم هست که میتواند خارج از مشخصات فنی باشد.

۲- اگر مواردی که پائین بودن کیفیت باتری در دوره گارانتی، سبب کاهش زمان سرویس دهی شده به این سندیکا اعلام شود، با همکاری وزارت صنعت و تشکل های مرتبط با برق و باتری برای برخورد با تولید کننده خاطی اقدام و جهت اصلاح آن تدبیر خواهد شد.

۳- در بررسی کیفیت باتری ها در سایت های موبایل به برنامه و نحوه نگهداری از باتریها توسط بهره برداران نیز توجه شود زیرا در طول عمر باتری و کیفیت سرویس آن بسیار تاثیرگذار است.

۴- خارج شدن هر سایت از مدار ارتباطات، علاوه بر ایجاد نارضایتی مشترکان در منطقه تحت پوشش، تاثیرات بدی را در کل شبکه ایجاد میکند و موجب افزایش ترافیک در شبکه به دلیل تکرار زیاد شماره گیری ها به سمت سایت های غیر فعال میگردد.

۵- این کاستی، علاوه بر اختلال های فنی، کاهش درآمد زیادی را هم برای اپراتور ها در پی دارد که قطعا با سیستم های موجود در شبکه اپراتورها و همچنین سازمان تنظیم مقررات، کاهش درآمد قابل محاسبه می باشد.

۶- اگر کاهش درآمدها بطور مستقیم و همچنین عدم النفع ها در سایر بخش های شبکه در زمان قطع برق و ساعاتی پس از وصل مجدد محاسبه شود، قطعا برای تامین هزینه های جایگزینی باتری ها و توجه بیشتر به نگهداری و حراست از باتری ها، کارساز خواهد بود.

۷- برای مدیریت بر کیفیت باتری های در حال کار در سایت ها، نبود باتری در سایت به هر دلیل، سیستم های نظارت الکترونیکی از جمله IoT میتواند به راحتی انجام شود.

۸- شارژ باتری ها در شرایط عادی در هر زمانی که لازم شود توسط رکتیفایرها صورت می پذیرد که به عنوان یک بار در شبکه برق تلقی میگردد ولی با استفاده از یک سیستم مدیریتی میتوان شارژ باتری ها را حتی الامکان به ساعاتی از روز که بار شبکه کمتر است هدایت نمود(به این ترتیب ناترازی برق تا حدودی کم تر خواهد شد).

در انتها، ضمن تشکر مجدد و فراوان از پیگیری های مداوم جنابعالی برای ارتقای کیفیت خدمات ارتباطی و اینترنتی، آمادگی این سندیکا برای هرگونه همکاری در  این زمینه ها اعلام می گردد.

با سپاس
فرامرز رستگار
دبیر و نایب رئیس هیات مدیره

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.