کد مطلب: 

286458

سلطانی: تحقق زیست بوم اقتصاد دیجیتال از مسیر تحول در صنعت مخابرات میسر است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: مهم ترین پیشران رسیدن به اقتصاد دیجیتال در شرایط حاضر، توسعه صنعت ارتباطی مبتنی بر دسترسی فیبرنوری است که در بخش عرضه، امکانات ارتباطی خوبی را برای استفاده کنندگان فراهم می کند.
سلطانی: تحقق زیست بوم اقتصاد دیجیتال از مسیر تحول در صنعت مخابرات میسر است

به گزارش سیتنا، مهندس مجید سلطانی در آیین افتتاح طرح نجما استان چهارمحال و بختیاری که امروز شنبه ۲۹ مهرماه  ۱۴۰۲ با حضور مهندس یافتیان، عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، آقای حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری، جمعی از معاونان و مدیران ستادی شرکت مخابرات ایران، تعدادی از مدیران محلی و مدیران استانی مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری در شهرستان شهرکرد برگزار شد، اعلام کرد: نهضت جهادی فیبرنوری، نمونه‌ای پیشرو از برنامه ریزی با اهداف عملیاتی است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در آیین آغاز به کار مرحله اول عملیات اجرایی نهضت جهادی توسعه فیبر نوری شرکت مخابرات ایران (نجما) در استان چهارمحال و بختیاری اظهارداشت: بومی سازی مسیر گذار به اقتصاد دیجیتال، نیازمند سرمایه گذاری است که لازمه آن حمایت از توسعه متوازن ارتباطات، رقابت پذیری، مردمی سازی و ایجاد جذابیت اقتصادی برای عرضه کنندگان فناوری در بخش های مختلف است.

سلطانی با تشریح خدمات مهمی که سمت تقاضا در عرصه دیجیتال را تحریک می کند، گفت: مهم ترین پیشران رسیدن به اقتصاد دیجیتال در شرایط حاضر، توسعه صنعت ارتباطی مبتنی بر دسترسی فیبرنوری است که در بخش عرضه، امکانات ارتباطی خوبی را برای استفاده کنندگان فراهم می کند.

وی گفت: اقتصاد دیجیتال در شرایط فعلی کشورمان به اندازه کافی رشد نیافته است و در این بخش با استفاده از توان  استان های همدل و تلاشگری مانند مخابرات چهارمحال و بختیاری می توانیم به وضعیتی متناسب با مناطق توسعه یافته برسیم.

سلطانی با اشاره به زحمات جهادی کارکنان و مدیران مخابرات چهارمحال و بختیاری و شهرکرد، طرح نجما در این استان را مصداق کامل توجه کارشناسان و مدیران به موضوع ارتباطات و  مصوبات بخش ستادی شرکت دانسته و گفت: با توجه به پیشرفت های مهم طرح نجما و توسعه زیرساخت های فیبرنوری، طبق طرح های مصوب، اکنون می توانیم نگاه رو به جلو و آینده پژوهی توسعه فیبرنوری را در استان چهارمحال و بختیاری لحاظ کنیم.

وی افزود: طرح نهضتی و جهادی یعنی تمام ارگان ها و سازمان ها، به هم بدون هیچ منتی کمک کنند تا تکنولوژی لازم به دورترین نقاط استان و کشور برسد.

سلطانی گفت: اجرای چنین طرح عظیمی در کشور سبب ساز رونق شرکت‌های تکنولوژی و اشتغال‌زایی خواهد شد که خود موجب رشد تولید و تحقق شعار سال است.

وی افزود:در این مسیر، شرکت مخابرات ایران با تمام توان به سمت تحول دیجیتال در حال حرکت است و برنامه‌های نهضت جهادی توسعه فیبرنوری را عملیاتی خواهد کرد.

سلطانی افزود: مقام معظم رهبری امسال را مهار تورم و رشد تولید نامگذاری کردند که تحقق آن الزاماتی دارد و ما به عنوان مجریان صحبت‌های ایشان وظایفی داریم، بنابراین طرح نجما مصداق کامل این طرح ملی است که با هماهنگی و همدلی و همکاری بین دستگاه‌ها می‌تواند پروژه‌ای بزرگ را پیش ببرد.

وی افزود: برای مردمی سازی اقتصاد، گریزی از ورود به توسعه فیبرنوری با هدف رشد اقتصاد دیجیتال وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: شرکت مخابرات با ورود به عرصه اقتصاد دیجیتال، با ارائه سرویس های کاربردی مانند سرویس هوبان به عنوان یک سرویس نظارت تصویری  و سرویس های کاربردی دیگر، تا حد امکان از طرح نجما به سمت اقتصاد دیجیتال حرکت کرده است.

سلطانی اعلام کرد: نهضت جهادی توسعه فیبرنوری و ورود به اثردهی لازم در گسترش فیبرنوری، نیازمند سرمایه گذاری است که این سرمایه اکنون با استفاده از طرح نجما و استفاده از ظرفیت بالای گردشگری  و منابع قابل توسعه استان، امکان کاربردی سازی استفاده از  فیبرنوری را در استان  چهارمحال و بختیاری فراهم کرده است.

در ادامه جلسه تفاهم نامه ای بین شرکت مخابرات ایران و استانداری چهارمحال و بختیاری امضا شد که پیش نیاز توسعه و رشد طرح جهادی فیبرنوری و حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال در استان خواهد بود.

توسعه فیبرنوری زمینه ساز تحول در اقتصاد دیجیتال است

دکتر حیدری، استاندار چهارمحال بختیاری با اشاره به مزیت های فیبرنوری و نقش آن در توسعه اقتصاد دیجیتال تصریح کرد: اینترنت فیبرنوری راه حلی سریع‌، مطمئن‌ و کارآمد برای دسترسی به اینترنت پرسرعت برای کسب و کارها و منازل است.

وی از جمله مزیت های دیگر فیبر نوری را کاهش تردد شهروندان اثرات منفی ناشی از تغییرات اقلیمی و آلودگی هوا را بر زندگی مردم اشاره کرد و گفت: همچنین به مبلمان شهری کمک می کند و می‌تواند به جذابیت هرچه بیشتر فضاهای عمومی در شهرها کمک کند، ضمن این‌که در ارائه خدمات عمومی، اطلاعات و قابلیت اتصال به شبکه بسیار اثربخش خواهد بود.

استاندار چهارمحال بختیاری از توسعه شبکه ارتباطی پرسرعت، پایدار و امن با اجرای فیبرنوری خبر داد و گفت: با توجه به اینکه در شرایط بحرانی میزان استفاده از خطوط ارتباطی بالا می‌رود، بدون شک قطعی ارتباط می‌تواند خود سبب بروز بحران‌های جدید باشد. به همین دلیل، استحکام خطوط ارتباطی در هر منطقه ای از اهمیت بالایی برخوردار است که اجرای پروژه فیبرنوری باعث افزایش پهنای باند و پایداری ارتباطات در مواقع بحران می شود.

وی با اشاره  به اینکه  با توسعه و تقویت زیرساخت های ارتباطی و پایدار سازی شبکه و ارایه خدمات به شهروندان و کسب و کارهای اینترنتی تسریع و تسهیل می شود گفت: همچنین توسعه نسل‌های جدید تلفن همراه نیازمند تامین شبکه فیبرنوری است، بنابراین اجرای این پروژه می‌تواند ارتباطات پایدار کشور را تا چند دهه آینده تامین کند.

حیدری در ادامه به لزوم رفع موانع، تسهیل مسیر و حمایت از شرکت مخابرات برای ارتقای  اقتصاد دیجیتال باتوسعه فیبرنوری در کشورتاکید کرد و گفت: فیبرنوری بستری در بحث سخت افزاری دارد و شتابدهنده فعالیت ها و بستر نرم افزاری است.

وی با اشاره به اینکه چهارمحال بختیاری از استان هایی که رتبه خوب در توسعه زیرساخت های ارتباطی شهری و روستایی دارد گفت: در این عرصه دستگاه های دولتی و خدمات رسان برای ایجاد تحول در زیرساخت های نوین فناوری اطلاعات و ارتباطات قدم های موثری در مسیر تحقق دولت الکترونیک بر داشته اند ولی ادامه این روند و تسریع و تسهیل آن نیازمند ارتقای زیرساخت های ارتباطی شهری و روستایی است.

طرح نجما از مصادیق توزیع عادلانه امکانات ارتباطی در کشور است

مهندس محمودی، مدیر مخابرات استان چهارمحال و بختیاری، گفت: با توجه به تلاش های مخابرات منطقه در کسب رتبه برتر در گروه خود و کسب رتبه چهارم کشوری، این استان از مزیت های فراوانی برای تحقق کامل طرح نهضت جهادی فیبرنوری و رسیدن به اهداف تعیین شده در زمان مشخص برخوردار است.

مدیر مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری گفت: توانمندی ویژه حرکت به سمت توسعه در این استان وجود دارد و برای تکمیل این توانمندی، نیازمند سیاستگذاری مستقل، تفکر بر پایه دیجیتال، و جاری سازی اقتصاد نوآور و تحول گرا در جای جای استان داریم.

وی با تاکید بر اینکه ارتباطات قوی و هوشمند، رابطه مهمی با مبحث فرهنگی و فناوری دارد، گفت: تکامل فناوری موجب دسترسی بیشتر مردم و تحقق عدالت ارتباطی برای شکوفا شدن توانمندی های تمام مردم بدون توجه به محل و منطقه سکونت آن ها می شود.

وی گفت: استان چهارمحال و بختیاری، در حال حاضر ۱۶۳ مرکز مخابراتی، ۳۳۷ هزار تلفن منصوبه و حدود ۲۶۱هزار تلفن ثابت دایری دارد.

محمودی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک ۷۰ هزار پورت فیبرنوری دایری، ۴ هزار و ۳۰۰ کیلومتر فیبرنوری شهری و بین شهری و حدود دو هزار پورت اتصال فیبرنوری به طور کامل در نقاط مختلف استان برقرار شده است، گفت: گذر از شبکه مسی به زیرساخت امن و پرسرعت فیبرنوری یکی از اهداف مهم مخابرات استان است که در طرح نجما، آمادگی ویژه استان به کمک اجرای طرح آمده و اکنون مخابرات منطقه، آماده توسعه جهشی از طرح نجما به سمت اقتصاد دیجیتال است.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2023-10-21 13:40

افزودن دیدگاه جدید