کد مطلب: 

281044

معاون تنظیم مقررات مخابرات: تعرفه‌ حوزه‌ مخابرات باید متناسب با تورم بازنگری شود

معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران گفت: همکاری رگولاتوری در ابلاغ تعرفه‌های تجاری ضرورت دارد و با افزایش تعرفه در بخش‌های مختلف برق، انرژی و... تعرفه حوزه‌های مخابرات نیز باید متناسب با تورم بازنگری شود تا بتوان با نوسازی تجهیزات و توسعه، خدمات با کیفیت برای مشتریان فراهم شود.
مهندس صابری وند

به گزارش سیتنا، مهندس صابری وند با اشاره به افزایش تورم ، دستمزد و تعرفه انواع اقلام و تجهیزات، بازنگری تعرفه ها را ضروری دانست و اظهارداشت : با افزایش قابل توجه قیمت ارز، هزینه تجهیزات سخت افزاری مورد نیاز در شبکه های مخابرات نیز افزایش پیدا کرد زیرا بخش عمده ای از تجهیزات خارج از کشور تامین می شود و هزینه زیادی بر شرکت مخابرات تحمیل می گردد.

وی با بیان اینکه فیبرنوری اکنون مهم‌ترین پروژه زیرساخت ارتباطی کشور است و بخش مهمی از تجهیزات ارتباطی زیرساختی در جهان را تشکیل داده است؛ گفت: یکی دیگر از پارامترها در افزایش هزینه ها ی شرکت، تعرفه ارتباطی سیم مسی است که موجب کاهش قدرت سرمایه گذاری و ارایه خدمات با کیفیت نامناسب می شود.

معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: تعرفه برق برای مراکز نگهداری سیستم های مخابراتی به صورت تجاری محاسبه می شود واز آنجایی که نگهداری مراکز مخابراتی در سراسر کشور وابسته به نیرو برق است، اعلام تعرفه تجاری برق برای تعرفه تجاری نشده مخابرات هزینه بر است.

همچنین سازمان تنظیم مقررات با تصویب مصوبه ای شرکت مخابرات را مکلف کرده با قیمتی پایین تر از از آنچه که توانیر دریافت می کند خدمات اش را به اپراتور ها ارایه دهد که این امر نیز زیان دیگری بر مخابرات وارد کرده است.

صابری وند با اشاره به پی گیری دوساله برای طرح تغییر تعرفه ثابت و فرآیند طولانی آن که منجر به افزایش کم تعرفه ها ی بخش ثابت بر خلاف محاسبات صورت گرفته شد در تشریح آن افزود: در این فرآیند تغییر تعرفه طبق محاسبات صورت گرفته اعلام نشد و کاهش چشمگیری داشت که با توجه به هزینه های نیروی انسانی، تجهیزات و برق تاثیری در چالش‌های پیش رو حوزه ثابت شرکت مخابرات نداشته است.

وی با بیان اینکه در مصوبه که بعد از فرایند طولانی از سوی رگولاتور و ستاد تنظیم بازار ابلاغ شد برای چهار میلیون مشترک روستایی تغییر نکرد و ثابت ماند افزود: شرکت مخابرات در بخش روستایی زیان ده است که امیدواریم سازمان رگولاتوری و مسوولان ذی ربط برای احیای صنعت مخابرات طرح و برنامه ریزی ویژه ای مهیا کنند تا جامعه از آن بهره مند شود.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2023-05-29 13:34

افزودن دیدگاه جدید