کد مطلب: 

280130

پیشنهاد طرح دو فوریتی مجلس پیرامون الحاق واگذاری ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به شرکت مخابرات ایران

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از ارایه پیشنهاد طرح دو فوریتی نمایندگان مجلس مبنی بر الحاق واگذاری ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به این شرکت برای جبران بخشی از زیان های وارده برای توسعه خبر داد.
پیشنهاد طرح دو فوریتی مجلس پیرامون الحاق واگذاری ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به شرکت مخابرات ایران

به گزارش سیتنا، مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در همایش مدیران ارشد، معاونان، مدیران کل، روسای ادارات و مراکز مخابراتی منطقه تهران که چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه سال جاری در سالن همایش های مجموعه شهید یگانه برگزار شد، ضمن بیان این مطلب افزود:تحقق شعار امسال با عنوان رشد تولید و مهار تورم که مقام معظم رهبری نام نهادند، در گرو رشد و توسعه زیرساخت های ارتباطی و شکوفایی هرچه بیشتر این حوزه اثرگذار است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه نقش و رسالت سنگینی بر عهده مخابرات منطقه تهران قرار دارد، خطاب به مدیران و روسای ادارات و مراکز مخابراتی در همایش اظهار داشت: شما با دست خالی و با وجود تمامی فراز و نشیب ها و تنگناها در میدان بودید و در سال ۱۴۰۱ کار بزرگی انجام دادید، که بطور یقین ایمان دارم در سال جدید نیز با تبیین سیاست ها و برنامه های متقن با مدیریت مهندس ملک جعفریان نتایج درخشان تری را سبب ساز خواهید شد.

سلطانی با تشریح پیگیری های مستمر برای احقاق حقوق شرکت مخابرات ایران از طریق مراجع و نهادهای مرتبط تصریح کرد: همه ما باید همدل و همزبان از حقوق مخابرات دفاع کنیم و ما نیز از طریق رایزنی های متعدد و جلسات مستمر با مسئولان نهادها و سازمان ها به دنبال آن هستیم تا ازحقوق قانونی شرکت مخابرات ایران دفاع کنیم.

وی از ارایه پیشنهاد طرح دو فوریتی نمایندگان مجلس مبنی بر الحاق واگذاری ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به شرکت مخابرات ایران برای جبران بخشی از زیان های وارده برای توسعه و همچنین پیشنهاد تصویب عدم اخذ حق السهم سیار به مبلغ ۱۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ توسط هیئت وزیران از شرکت مخابرات ایران خبر داد و خاطرنشان ساخت: تاخیر در ابلاغ تعرفه های تلفن ثابت در بخش خانگی و تجاری، عدم تغییر بموقع تعرفه های b2b، کندی اجرای مصوبه ۴۶۶ شورای رقابت و عواملی از این قبیل منجر به کاهش درآمد تلفن ثابت در اقتصاد تورمی شده است.
 
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اظهار امیدواری کرد با سرعت گرفتن روند توسعه، شاهد نجات صنعت ارتباطات کشور، رشد تولید و مهار تورم و رضایتمندی هرچه بیشتر خانواده یک میلیون نفری حوزه مخابرات اعم از کارکنان مستقیم و غیر مستقیم، پیمانکاران، کارخانجات و شرکت های تولیدی صنعت ict و شرکت های دانش بنیان و از همه مهم تر بازنشستگان و پیشکسوتان شرکت مخابرات ایران باشیم.

طرح نهضت جهادی شرکت مخابرات ایران «نجما» و گسترش فیبرنوری در اقصا نقاط کشور از دیگر موضوعاتی بود که سلطانی ضمن تبیین ابعاد و ویژگی های بارز این طرح گفت: نتایج بررسی های اقتصادی توسعه فیبرنوری در سطح کشور براساس مدل اقتصادی مطالعه شده ای هست که دستاوردهای درخشان این طرح بزودی نمودار می شود.

مهندس ملک جعفریان: بهینه سازی شبکه و اولویت بندی هزینه ها در سال۱۴۰۲

مهندس ملک جعفریان در این مراسم با تشریح روند شکل گیری و ظهور اینترنت در جهان و ایران، به آثار فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی بر شئون مختلف جوامع انسانی اشاره کرد و توسعه فیبرنوری و ارایه سرویس اینترنت پرسرعت را موجب گردش سریع تر اطلاعات، شفافیت، تحقق جهادتبیین و کنترل تورم و ارتباطات سریعتر میان سازمان ها برشمرد.

مدیر مخابرات منطقه تهران ضمن ترسیم دورنمای مسیر رو به رشد فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی، به موضوع طرح نهضت جهادی شرکت مخابرات ایران با عنوان نجما اشاره کرد و دراین باره گفت: در راستای تحقق نهضت جهادی شرکت مخابرات ایران “نجما” توسعه فیبرنوری در استان تهران در قالب افتتاحات هفتگی در دستور کار قرار گرفته تا بتوانیم به بخشی دیگر از رسالت های شرکت مخابرات ایران و تهران جامه عمل بپوشانیم.

وی با تاکید بر ضرورت تعاملات گسترده با سازمان ها و نهادها برای فراهم آوردن زمینه گسترش فیبرنوری، خاطرنشان ساخت: برگزاری جلسات توجیهی با فرمانداران، شهرداران و سایر مراکز تصمیم گیری مدیریت شهری، کمک شایانی به تسهیل در روند تحقق طرح نجما دارد.

ملک جعفریان با مروری به روند رشد فناوری های ارتباطی و مخابراتی، به تاثیرات روزافزون صنعت مخابرات و ارتباطات بر انواع خدمات از جمله حوزه سلامت، آموزش و اقتصاد دیجتال اشاره کرد و افزود: گریزی از حرکت بسوی ارایه سرویس های نوین مخابراتی نظیر ارایه اینترنت پرسرعت بر بستر فیبرنوری وجود ندارد و در حال حاضر مخابرات منطقه تهران با ۱۶ هزار کیلومتر فیبرنوری به ارایه اینترنت پرسرعت مورد نیاز مشترکین حقیقی و حقوقی می پردازد، که طرح نجما نیز روند ارایه خدمات مبتنی بر فیبرنوری را سرعت دیگر بخشیده است.

ملک جعفریان با بیان اینکه برقراری ارتباطات امن، پایدار و پرسرعت میان دستگاه ها و سازمان ها منجر به شفافیت بیشتر و سرعت در انتقال اطلاعات می شود، خاطرنشان ساخت: داده کاوی و تحلیل محتوای به دست آمده، فواید و اثرات بسزایی در نحوه خدمت دهی سازمان ها و دستگاه های مختلف دارد، که همگی مبتنی بر زیرساخت های فیبرنوری شرکت مخابرات است.

وی فناوری هایی نظیر هوش مصنوعی، بلاک چین، پهبادهای ارتباطی و پستی، خانه های هوشمند، خودروهای خودران، دراختیار داشتن دیتابیس های زیاد برای تحلیل محتوا و تبدیل داده ها به اطلاعات، واقعیت مجازی و فناوری هایی از این دست را صرفا بر بستر فیبرنوری ممکن و میسر دانست و افزود: هوش مصنوعی اثرات شگرفی بر جوامع انسانی در حوزه مشاغل و کسب و کارها و سایر حوزه ها بر جای می گذارد. بنحوی که ۲۵ درصد مشاغل را در آینده ای نه چندان دور هوش مصنوعی به انجام می رساند.

مدیر مخابرات منطقه تهران با بیان اینکه در حال حاضر مخابرات، بسترهای ارتباطی موردنیاز اپراتورها و سایر حاضران در صنعت مخابرات و ارتباطات کشور را فراهم کرده است، افزود: گسترش فیبرنوری موجب رشد و ارتقای سطح کیفی ارتباطات امن و پایدار می شود و زمینه رشد حوزه های اقتصادی و خدمات رسانی را نیز به نحو مطلوبی به ارمغان می آورد.

وی حمایت و همیاری برای توسعه فیبر نوری شرکت مخابرات ایران را رسالتی ملی برای تمامی مسئولان کشور قلمداد کرد و عقب ماندن از جریان روند رو به رشد فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی را منجر به اثرات نامطلوب برای تمامی حوزه ها دانست و خواستار گسترش همکاری ها و تعاملات میان دستگاه ها و سازمان های مرتبط با توسعه فیبرنوری شرکت مخابرات ایران شد.

مدیر مخابرات منطقه تهران در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ارایه توصیه هایی به روسای مراکز مخابراتی، بر اولویت بندی امور با توجه به محدودیت های منابع مالی، شناسنامه دار بودن پروژه ها، لزوم ارتباط، تعامل و هماهنگی با سایر بخش ها، بهینه سازی شبکه، گسترش نظارت ها و سایر موارد تاکید کرد.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

میانگین: 1 (1 vote)
سیتنا 1
2023-05-06 10:04

افزودن دیدگاه جدید