کدخبر :224994 0 7
19 بهمن 1397 - 08:41

شجاعیان: حضورم در ترکیب استقلال خوش‌یمن بود

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: خیلی خوشحالم که دوباره توانستم به میادین برگردم و حضورم در ترکیب استقلال نیز خوشبختانه خوش یمن بود.

متن خبر

به گزارش خبرورزشی، داریوش شجاعیان پس از برتری ۴ بر صفر استقلال مقابل پیکان در هفته شانزدهم لیگ برتر گفت: خیلی خوشحالم که دوباره توانستم به میادین برگردم و حضورم در ترکیب استقلال نیز خوش یمن بود.

وی افزود: برد خیلی خوبی را کسب کردیم و برای این پیروزی همه بازیکنان با تمام وجود تلاش کردند. این فصل چه در بازی‌های لیگ و چه در لیگ قهرمانان همه هدفمان این است که هواداران را خوشحال کنیم و شاید قهرمان هم شدیم.

هافبک تیم فوتبال استقلال درباره گادوین منشا و دیگر بازیکنان خارجی استقلال که در نیم فصل دوم به این تیم پیوسته‌اند گفت: مطمئنا منشا بازیکن با کیفیتی است و بازیکنان خارجی دیگر هم همینطور. اگر غیر از این بود کادر فنی هرگز آنها را جذب نمی‌کرد. برای همه بازیکنان تازه‌ وارد آرزوی موفقیت دارم.

انتهای پیام

7
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.