کدخبر :12415 7 1200
03 بهمن 1392 - 21:03

تصاویر فرمانده مخالفان سوری در حال زنا با نوه‎اش به اینترنت راه یافت! (+تصاویر)

متن خبر

به دنبال صدور فتوای جواز جهاد نکاح بین شبه نظامیان وابسته به مخالفان سوری و خواهران خود از سوی مفتیان سلفی، فرمانده گروه شبه نظامی "الثوار الاحرار" وابسته به مخالفان در سوریه هنگام ارتکاب عمل زنا با نوه خود دستگیر شد.

 

به گزارش سیتنا به نقل از مجله اینترنتی فرانشر، این فرمانده نظامی به نام "محمد قاسم النصوح" توسط تعدادی از افراد که در حال گشت زنی بودند به دام افتاد.

 

 

افرادی که وی را به همراه نوه‌اش دستگیر کردند توانسته بودند تصایری را بوسیله تلقن همراه از آن دو در حین ارتکاب این عمل بگیرند تا در صورت هرگونه اقدام برای برخورد با آن دو، ادله کافی در اختیار داشته باشند.

 

 

این تصاویر اکنون در اینترنت به سرعت در حال انتشار است و مشخص نیست این فرد و نوه‌اش به چه سرنوشتی دچار شدند.

انتهای پیام

1200
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

دیدگاه‌ها

محمدی
شرم آور است.حیف نام انسان که براین ها حیوانهای پست اطلاق بشه. همه این مفسده ها از جهل وهواپرستی ناشی میشود جهل نسبت به دین عده ای کثیر که زمینه را برای سوء استفاده ی عده قلیل فراهم میکنند و به آنها پر وبال میدهند.
ناشناس
باتشكر
ناشناس
خاک تو سر بدبختت کردند آشغال
ناشناس
با سلام کسی که از خدا دوری کند به سرنوشتی جز این را نمی بیند
ناشناس
تازه داره رو میشه که چه افردادی در سوریه زندگی میکنند.هیچ بلایی بی دلیل بر سر گروه از مردم نازل نمیگردد بجز اینکه در آن گروه دوری از خدا و پیروی از شیطان اتفاق بیفتد.خدا به ما رحم کنه.
ناشناس
خدا لعنت کنه که انسان چقدر میتونه پست باشه
حسین
کجان اون بی شرف های ایرانی که میگفتن این افراد تروریست نیستن وملت سوریه ن؟بیان وببینن که هیچ انسانی اینکارو نمیکنه.اینایی که مدافع این افراد هستن کمتر از اونا وهم کمتر ازسگ تشریف دارن.یکی از روشن فکرای کتابخونه ای میگفت اینا اهل سوریه ن!!!خدا امام زمان مونو زود برسونه

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.