کد مطلب: 

216151

امضای تفاهم نامه اندونزی با ایران برای رفع موانع زنان/ استفاده از هوش مصنوعی برای آموزش از راه دور در پاکستان

همزمان با سمینار یک روزه بین المللی «نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در توانمندسازی زنان» پنل‌های تخصصی «نقش دولت ها در توانمند سازی زنان از طریق فناوری اطلاعات » با سخنرانی جمعی از مسوولان حوزه زنان ایران و کشورهای اندونزی، پاکستان و روسیه برگزار شد.
امضای تفاهم نامه اندونزی با ایران برای رفع موانع زنان/ استفاده از هوش مصنوعی برای آموزش از راه دور در پاکستان

به گزارش سیتنا، یوحنا یمبسه وزیر زنان کشور اندونزی در سمینار بین المللی نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در توانمندسازی زنان، با اشاره به آمار جمعیت اندونزی در سال، گفت: اندونزی دارای ۱۲۹ میلیون نفر مرد و ۱۲۸ میلیون نفر زن و ۸۳ میلیون نفر کودک است، ۳۴ استان، ۵۱۱ منطقه، ۷۰۰ زبان و قومیت و ۵ مذهب و بیشترین تعداد جمعیت مسلمان در این کشور وجود دارد.

وی، با بیان اینکه در نظر داریم زنان در حوزه فناوری توانمندسازی شوند، خاطرنشان کرد: حفاظت از زنان و کودکان در فضای مجازی در برنامه ریزی های ما قرار دارد و برای حمایت از کودکان نیز از سوی سازمان ملل مورد تقدیر قرار گرفتیم و در این زمینه از سازمان ملل نیز کمک می گیریم.

یمبسه درباره افزایش فعالیت زنان در اندونزی، تصریح کرد: با توجه به اینکه زنان در توسعه اندونزی نقش مهمی ایفا می کنند ۹ وزیر زن در کابینه حضور دارند.

وزیر زنان اندونزی با بیان اینکه در حوزه ICT تحولات زیادی ایجاد شده است، افزود: بر اساس تحقیقات سال ۲۰۱۸ حدود ۴۶درصد کاربران اینترنت اندونزی بانوان هستند و ۶۰ درصد نیروی کار را تشکیل می دهند.

وی، اظهار کرد: با توجه به اینکه سواد اینترنتی به خصوص در روستاها پایین است با موانعی برای حضور بانوان مواجه هستیم، بنابراین آماده همکاری بین المللی برای رفع موانع هستیم.

یمبسه، خاطرنشان کرد: تحکیم بنیان خانواده را در راس برنامه ها قرار داه ایم و برای رفع موانع فعالیت بانوان و حمایت از کودکان تفاهم نامه ای با ایران به امضا رسانده ایم  و اندونزی در حوزه رفع موانع فعالیت بانوان و حمایت از کودکان همکاری های لازم را با ایران خواهد داشت.

استفاده از هوش مصنوعی در آموزش

در ادامه این سمینار امینه سهیل معاون وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات پاکستان، گفت : بانوان 5درصد در عرصه های مدیریتی  پاکستان حضور دارند که البته این بیشتر در عرصه سیاسی است. اما قانونی تصویب کردیم تا در هر هیات مدیره ای یک زن حضور داشته باشد.

وی، افزود: دانشگاه های مجازی در کشور راه اندازی شده است و مراکز توانمندسازی بانوان در این زمینه وجود دارد. بنابراین اقشار کم درآمد نیز می توانند از این آموزش ها بهره مند شوند و از سوی شرکت ماکروسافت مربی هایی معرفی می شوند و آموزش های متعددی به افراد ارایه می دهند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پاکستان درباره تاسیس مراکز کارآفرینی، تصریح کرد: با راه اندازی این مراکز 400 شغل مستقیم ایجاد شده است.

وی، درباره بکارگیری هوش مصنوعی در بلوچستان، تصریح کرد: به دلیل داشتن جمعیت زیاد، برخی روستاهای دور افتاده به آموزش دسترسی ندارند بنابراین استفاده از هوش مصنوعی زمینه آموزش از راه دور را فراهم می کند.

امینه سهیل، با اشاره به قانون حمایت از زنان و کودکان، خاطرنشان کرد: قانون مبارزه با جرایم سایبری را تصویب کردیم و در فضای مجازی بخش سیاه رنگی وجود دارد که باید با آن مقابله کرده و از زنان و کودکان در مقابل آن حمایت کنیم.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 3
2018-07-29 14:21

افزودن دیدگاه جدید