کد خبر: 341689
23 شهریور 1405 - 21:22

اختصاص یک میلیون دلار ارز به واردات زینک با پیگیری وزارت ارشاد

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با پیگیری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ویژه شخص وزیر، معاون اموررسانه و تبلیغات و معاون توسعه و مدیریت منابع وزارتخانه، یک میلیون دلار ارز به واردات زینک اختصاص پیدا کرد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، حمیدرضا حاجی‌بابایی در جریان  بازدید از خانه مطبوعات استان همدان اظهار کرد: با اختصاص این میزان ارز بخشی از مشکل زینک مطبوعات حل خواهد شد. 

وی با اشاره به گرانی و مشکل تامین زینک و کاغذ مطبوعات بیان کرد: مجلس شورای اسلامی با جدیت پیگیر حل این مشکل بوده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید این موضوع را با اولویت دنبال کرده و وزارت صمت و بانک مرکزی هم باید ارز مورد نیاز را اختصاص دهند.

وی قول داد که در جلسات مشترک مجلس، وزارت صمت و بانک مرکزی که به‌زودی برگزار خواهد شد، پیگیری جدی برای مرتفع کردن مشکل زینک و کاغذ مطبوعات کشور را انجام خواهد داد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
لایک [1]

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.