کدخبر :314128 پرینت
02 بهمن 1403 - 11:14

پلیس متجاوز به اعدام محکوم شد

مامور پلیس هند به اتهام تجاوز و قتل یک پزشک زن با حکم اعدام روبه‌رو شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، 9اکتبر سال گذشته، پلیس هند در جریان قتل یک پزشک 31ساله در یکی از بیمارستان‌های دولتی در شرق شهر کلکته قرار گرفت. مأموران به محل جنایت اعزام شدند و مشخص شد که این پزشک جوان در سالن سمینار بیمارستان هدف آزار و اذیت قرار گرفته و به قتل رسیده است.

از همان زمان کارآگاهان تحقیقات خود را برای شناسایی قاتل آغاز کردند. این در حالی بود که تجاوز و قتل پزشک هندی خشم مردم و پزشکان را به همراه داشت؛ تا جایی که پزشکان بیمارستان‌های دولتی با برگزاری تحصن، تهدید کردند که اگر پلیس هر چه زودتر قاتل را دستگیر نکند، دست از کار خواهند کشید.

در این شرایط تحقیقات گسترده برای دستگیری قاتل ادامه یافت تا اینکه سرنخ‌ها و شواهد نشان داد که قاتل مخوف یک مأمور پلیس است. جوانی 33ساله به نام سانجی که بعد از دستگیری سکوت کرد و هرگز به جنایتی که مرتکب شده بود، اعتراف نکرد. با توجه به حساسیت پرونده، بازرسان فدرال، تحقیقات از این مأمور پلیس را برعهده گرفتند و در نهایت اعلام کردند که همه شواهد از این حکایت دارد که مأمور پلیس بعد از آزار و اذیت پزشک زن، او را خفه کرده است.

براساس گزارش دادگاه کلکته، به‌زودی حکم سانجی اعلام خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود که وی به حبس ‌ابد یا اعدام محکوم شود.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.