کدخبر :6364 پرینت
10 فروردین 1392 - 15:45

ازدواج اینترنتی؛ تباه کردن رویاهای آینده

متن خبر

ازدواج های اینترنتی بدلیل نوع آشنایی عمدتا بر پایه دروغ و تقلب و حیله شکل گرفته و این یعنی سرانجامی تلخ در انتظار زوجین خواهد بود.

به گزارش سیتنا به نقل از برنا، امروزه با پیشرفت فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی با ظهور وب کم و تلفیق شبکه‌های اجتماعی با اینترنت و شکل‌گیری شبکه‌های اجتماعی مجازی وسرویس‌هایی که اینترنت و فضای مجازی در اختیار کاربران قرار می‌دهد ارتباطات اجتماعی و جماعت‌های مجازی شکل گرفته است.
 
این ارتباطات با عمق یابی به ارتباطات فیزیکی و چهره چهره منتهی شده و اغلب مشکلات عمده و حتی فجایعی را رقم می زند. از معضلات و پدیده‌های جدید متکی به سایبر می‌توان به ازدواج اینترنتی یا پیوند زناشوئی سایبری اشاره کرد که در سال‌های اخیر با رشد بسیار زیادی در بین جوانان روبه‌رو بوده است.
 
ازدواج‌های اینترنتی بدلیل نوع آشنایی عمدتا بر پایه دروغ و تقلب و حیله شکل می‌گیرد و از هر 10 ازدواج اینترنتی، 8 ازدواج منجر به طلاق شده که علت آن را می‌توان به ویرانی کاخ‌های آرزو و تباه شدن رویاهای این‌گونه زوج‌ها پس از ازدواج مرتبط دانست.

عمده آسیب‌ها و پیامدها این محیط متوجه دخترانی است که در سراب یک زندگی رویایی که ساخته و پرداخته در فضای مجازی است، صادقانه با فرد مقابل خود ارتباط برقرار کرده و متاسفانه از گفتن جزئی ترین اسرار زندگی خود در فضای سایبر ابائی نداشته و خصوصی ترین تصاویر خود را نیز برای فرد مقابل ارسال می‌کنند.

سوء استفاده و اخاذی توسط مجرمان و حتی غوطه ور شدن در وادی فساد، فحشاء، بدگمانی و سوء ظن شدید توسط شریک زندگی در آینده و در نتیجه در زندگی مشترک آینده از جدی ترین آسیب‌های این فضا برای دختران است هر چند پسران نیز از این پیامدها مصون نیستند.
 
در عصر سایبر، انسان خود را پنهان در دنیای ارتباطات دیده و از گفتن هر حرفی در این فضا ترس به خود راه نمی‌دهد ولیکن بعد از آن‌که این دروغ‌ها و حرف‌های پوچ خریداری پیدا کرد بازگشتن از حرف‌های گفته شده برای فرد دشوار بوده و اگر ازدواج اینترنتی هم در پی دوستی اینترنتی شکل بگیرد یک ازدواج ناموفق و شکست خورده رقم خواهد خورد. در موارد عدیده از حرفها و تصاویر و فیلم های رد و بدل شده از طریق ایمیل، چت و یا وب کم سوء استفاده شده و پرونده های بسیار زیادی از قربانیان این‌گونه جرائم در پلیس فتا تشکیل می‌شود که اغلب انتشار این تصاویر در اینترنت حجم خسارات معنوی و حیثیتی بسیار وسیعی را متوجه قربانی می‌کند.

حتی مشاهده شده دختران و زنانی جهت تامین وجه برای اخاذان به سرقت از خانواده خود دست می‌زنند و در مواردی تا مرز خود کشی نیز پیش رفته‌اند، حتی در ملاقات‌های اینترنتی جرائمی چون قتل نیز اتفاق افتاده است.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.