کد مطلب: 

545

انتقال کارت به کارت پول تنها از بستر "اینترنت بانک‌"

انتقال کارت به کارت پول تنها از بستر "اینترنت بانک‌"

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با تأکید بر اینکه از ابتدای آبان کارت به کارت اینترنتی فقط باید از طریق درگاه "اینترنت‌بانک" هر بانک انجام شود، گفت: هدف بانک مرکزی از ابلاغ این بخشنامه افزایش ضریب امنیت انتقال وجوه است.

 

به گزارش سیتنا، ناصر حکیمی در گفت‌وگو با توانا در واکنش به انتشار برخی اخبار در محافل خبری مبنی بر تکذیب بخشنامه کارت به کارت اینترنتی پول (سحاب) به نقل از وی، اظهار داشت: بنده بخشنامه مربوطه را تکذیب نکردم بلکه تأکید کردم انتقال اینترنتی کارت به کارت از ابتدای آبان ماه شرایط خاصی را خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه کارت به کارت اینترنتی ممنوع نشده از برنامه‌های بانک مرکزی برای گسترش این خدمات خبر داد و افزود: بانک مرکزی به بانک‌ها تأکید کرده که این خدمت را از صفحات پراکنده به صفحات بانکداری اینترنتی خود منتقل دهند.

 

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی ضمن تأکید بر اینکه ارائه کارت به کارت از طریق اینترنت ‌بانک جزء خدمات اجباری بانک‌ها شده تصریح کرد: هیچ بانکی نباید بدون این خدمت باشد؛ همانطور که در دستگاه‌های خودپرداز این خدمت وجود دارد باید در اینترنت بانک هم باشد.

 

حکیمی با بیان اینکه متن بخشنامه‌ای که روز گذشته در خبرگزاری فارس منتشر شد متن تکنیکی است، گفت: برخی از بانک‌ها با راه‌اندازی صفحات مخصوص اینترنت (web page) انتقال کارت به کارت را انجام می‌دادند در حالی که این (web page) در قسمت بانکداری اینترنتی این بانک‌ها وجود نداشت.

 

* بخشنامه درست است

 

به گفته مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی، موضوع بخشنامه مذکور این است که مردم برای دریافت خدمات در فضای اینترنتی باید آدرس‌های متعددی را بلد باشند و عده‌ای سودجو نیز از این موقعیت سوءاستفاده کرده و صفحات تقلبی درست می‌کنند.

 

وی ضمن اشاره به اینکه بخشنامه تأکید دارد که بانک‌ها این صفحات اینترنتی را از حالت اینترنتی به داخل اینترنت بانک خود ببرند افزود: این بخشنامه به منظور افزایش امنیت فضای ارائه خدمات اینترنتی بانک‌ها ابلاغ شده است؛ به همین دلیل تمام بانک‌ها باید خدمات اینترنت بانک را در صفحات خود داشته باشند.

 

حکیمی بخشنامه مذکور را به معنای افزایش ضریب امنیتی خدمات بانکی اینترنتی مردم دانست و گفت:‌ زمانی که بانک‌ها اینترنت بانک دارند هیچ دلیلی ندارد که از صفحات جداگانه‌ای برای این خدمات استفاده کنند.

 

* مانده‌گیری اینترنتی در بانک‌های دیگر معنایی ندارد

 

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در ادامه ضمن ارائه توضیحی در خصوص بند دیگر این بخشنامه با عنوان ممنوعیت مانده‌گیری اینترنتی در مرکز شتاب، تصریح کرد: مانده گیری اینترنتی در بانک‌های دیگر بی معنی است؛ الان تمام بانک‌ها اینترنت بانک دارند از همین رو دلیلی ندارد مردم با مراجعه به بانک "ب" مانده بانک "الف" را بگیرند.

 

حکیمی تأکید کرد:‌ تمام بانک‌ها باید خدمات بانکداری اینترنتی داشته باشند و خدمات انتقال کارت به کارت هم باید در این گروه وجود داشته باشد.

 

به گفته وی، هدف بانک مرکزی از ابلاغ این بخشنامه افزایش ضریب نفوذ کاربران اینترنتی بانک‌ها بوده است.

 

به گزارش سیتنا، امروز برخی منابع خبری به نقل از حکیمی اعلام کرده بودند که کارت به کارت اینترنتی طبق روال سابق ادامه دارد.

روز گذشته خبرگزاری فارس بخشنامه ای را مبنی بر ممنوعیت انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت "سحاب" از اول آبان منتشر کرده بود.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2011-10-17 16:36

افزودن دیدگاه جدید