کد خبر: 341509
18 شهریور 1405 - 16:20

همراه اول بیمه موبایل را اقساطی کرد

همراه اول با راه‌اندازی سرویس «همراه بیمه»، امکان خرید بیمه موبایل بدون چک و ضامن را فراهم کرده است؛ هزینه این بیمه در قالب اقساط ۱۲ماهه بدون سود، روی صورتحساب تلفن همراه مشترکان درج و دریافت می‌شود.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از  روابط عمومی همراه اول، مشترکان در قالب این طرح می‌توانند بیمه‌نامه گوشی خود را با سقف پوشش متناسب با نیازشان تهیه کنند و مبلغ آن را در اقساط ماهانه بپردازند. هزینه بیمه در قالب اقساط ۱۲ماهه و بدون سود، در صورتحساب تلفن همراه و با عنوان خدمات دیجیتال درج می‌شود.

فعال‌سازی این سرویس از طریق ارسال عدد «۰» به سرشماره ۸۱۱۸ انجام می‌شود و فرآیند پرداخت نیز بر بستر پرداخت اپراتوری صورت می‌گیرد.

براساس سازوکار تعریف‌شده برای «همراه بیمه»، بدهی مربوط به این سرویس تأثیری بر وضعیت عادی قبض تلفن همراه ندارد و موجب قطع میان‌دوره یا پایان‌دوره سیم‌کارت نخواهد شد.

این طرح با هدف توسعه خدمات دیجیتال و ساده‌تر کردن دسترسی مشترکان به بیمه موبایل اجرا شده و تلاش دارد فرآیند خرید بیمه را بدون نیاز به ضمانت‌های مرسوم و با امکان پرداخت تدریجی در اختیار کاربران قرار دهد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
لایک [1]

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.