کد خبر: 338451
08 تیر 1405 - 09:59

جزئیات جشنواره تخفیف تلفن‌های تجاری مخابرات اعلام شد؛ تخفیف خدمات ویژه تا ۵۰ درصد

در پی ارسال پیامکی از سوی شرکت مخابرات ایران درباره آغاز جشنواره ویژه تلفن‌های تجاری و ارائه تخفیف تا سقف ۵۰ درصد، ابهاماتی درباره مشمولان این طرح و نحوه بهره‌مندی از آن ایجاد شد. پیگیری‌های سیتنا نشان می‌دهد این جشنواره ویژه خطوط و سرویس‌های تجاری کسب‌وکارها بوده و متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه ۲۰۱۰ یا مراجعه به مراکز مخابراتی از جزئیات آن مطلع شوند.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، در روزهای اخیر تعدادی از مشترکان تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران پیامکی با مضمون آغاز جشنواره ویژه تلفن‌های تجاری و ارائه تخفیف تا سقف ۵۰ درصد دریافت کردند.

همین موضوع باعث شد برخی مشترکان درباره ماهیت این طرح و اینکه آیا شامل همه دارندگان خطوط تلفن می‌شود یا تنها گروه خاصی از مشترکان را دربر می‌گیرد، پرسش‌هایی مطرح کنند. از سوی دیگر، در متن پیامک هیچ توضیح مشخصی درباره نحوه بهره‌مندی از این تخفیف‌ها ارائه نشده بود. به همین دلیل خبرنگار سیتنا برای روشن شدن ابعاد این طرح با علیرضا رحیمی گرجی، سرپرست معاونت تجاری مخابرات تهران گفت‌وگو کرد.

رحیمی در توضیح این پیامک به خبرنگار سیتنا اعلام کرد: خطوط تلفن واگذار شده در کشور به دو دسته خانگی و غیرخانگی تقسیم می‌شوند. خطوط غیرخانگی شامل خطوط مورد استفاده شرکت‌ها، کسب‌وکارها، سازمان‌های دولتی، نهادهای عمومی و سایر مجموعه‌های حرفه‌ای است. بخشی از این خطوط نیز در قالب خدمات و سرویس‌های تجاری به صاحبان کسب‌وکار ارائه می‌شود که به آن تلفن تجاری گفته می‌شود.

وی افزود: این طرح همزمان با فاصله زمانی میان روز صنعت و معدن تا روز فناوری اطلاعات اجرا می‌شود و خدماتی نظیر اینترنت تجاری، شماره‌های چهار و پنج رقمی، شماره‌های رند تجاری هشت رقمی، سرویس TelX و سایر سرویس‌های ویژه کسب‌وکارها را شامل می‌شود.

به گفته سرپرست معاونت تجاری مخابرات تهران، برای این خدمات تخفیف‌هایی در نظر گرفته شده که شماره‌های رند هشت رقمی در تهران تا ۲۵ درصد، شماره‌های چهار و پنج رقمی تا 25 درصد و telx در تهران تا ۳۰ درصد مشمول تخفیف شده‌اند.

رحیمی درباره سرویس TelX نیز اظهار داشت: این سرویس به کسب‌وکارها امکان می‌دهد تنها با یک شماره تلفن، چندین کانال ارتباطی همزمان داشته باشند؛ به‌گونه‌ای که یک شرکت یا مجموعه خدماتی بتواند با یک شماره واحد، تماس‌های ورودی را به طور همزمان میان چندین اپراتور توزیع کند.

وی برای تشریح این قابلیت به سامانه‌های ۱۱۸ و ۲۰۲۰ اشاره کرد و گفت: این مراکز تنها یک شماره تلفن دارند اما در پشت آن صدها یا هزاران کانال ارتباطی فعال است و تعداد زیادی اپراتور به صورت همزمان پاسخگوی تماس‌ها هستند؛ قابلیتی که برای کسب‌وکارهای خدماتی نیز قابل استفاده است.

سرپرست معاونت تجاری مخابرات تهران درباره نحوه استفاده از این طرح نیز گفت: متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه ۲۰۱۰ درخواست خود را ثبت کنند تا کارشناسان فروش با آن‌ها تماس بگیرند. همچنین مراجعه حضوری به امور مشترکان مخابرات، معاونت‌های تجاری استان‌ها و مراکز مخابراتی شهرستان‌ها نیز برای دریافت اطلاعات و استفاده از این طرح امکان‌پذیر است.

انتهای پیام

گفت‌و‌گو از فاطمه مرادخانی

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.