کد خبر: 338246
03 تیر 1405 - 15:29

زیدآبادی: مقصر جلوه‌دادن اینترنت در اختلال بانکی، پاک‌کردن صورت مسئله است

احمد زیدآبادی با انتقاد از افرادی که اختلال در سیستم بانکی را به گشایش نسبی اینترنت نسبت می‌دهند، تأکید کرد که به‌جای مطالبه برای محدودسازی دوباره اینترنت، باید بر تقویت زیرساخت‌های سایبری تمرکز کرد؛ او این رویکرد را نمونه‌ای از «پاک‌کردن صورت مسئله» در مواجهه با مشکلات کشور دانست.

متن خبر

به گزارش سیتنا، احمد زیدآبادی تحلیلگر و نوبسنده در کانال تلگرامی خود در مطلبی با عنوان «کار خودشان است؟» نوشت: 

عده‌ای که اختلال در سیستم چند بانک را به گشایش نسبی اینترنت نسبت می‌دهند و خواستار مسدود کردن دوباره آن هستند خود را در معرض اتهام دخالت در ایجاد اختلال مذکور قرار می‌دهند!
در هر واقعه ناگواری، انگشت اتهام معمولاً به سمت افرادی دراز می‌شود که از آن واقعه یا سود می‌برند و یا قصد سود بردن دارند!
تأسیسات و بنگاه‌های بسیاری از کشورهای جهان روزانه مورد حمله سایبری قرار می‌گیرد و مشکلات و اختلالاتی در روند کارشان ایجاد می‌کند. در واکنش به این مشکل، آیا در آن کشورها عده‌ای خواستار قطع اینترنت می‌شوند یا اینکه تقویت سیستم‌ها برای مقاومت در برابر حملات سایبری مورد تأکید قرار می‌گیرد؟
بدبختانه این فقط در ایران است که عده‌ای، پاک‌کردن صورت مسئله را تنها راه مقابله با مسئله می‌دانند و نتیجه‌اش هم انباشت کوهی از مشکلات و گرفتاری‌ها برای جامعه شده است!
این عده که متأسفانه به کوررنگی مبتلا شده‌اند حتی حاضر به مشاهده مشکلات هم نیستند و تصور می‌کنند با انکار آنها، اصل وجودشان هم غیب می‌شود! 
در این انکار و نادیده‌انگاری مشکلات، گاه کارد را چنان به استخوان رئیس‌جمهور می‌رسانند که او مجبور می‌شود شمه‌ای از آنها را به اطلاع عموم برساند. از طرفی همین‌که آقای پزشکیان به مشکل و معضل و تنگنایی اشاره می‌کند بلافاصله گریبان او را می‌گیرند که چرا "پیام ضعف" به جهان خارج صادر می‌کند!
انگار مشکلات اقتصادی یا میزان صدور نفت هم از جمله اموری است که از چشم دیگر کشورها پنهان می‌ماند و یا می‌توان از چشم آنها پنهان نگه داشت!
در دوران ریاست‌جمهوری مرحوم رئیسی مقام‌های مسئول به طور مرتب از صادرات فزاینده نفت و دسترسی به پول آن و بی‌اثر کردن تحریم‌ها خبر می‌دادند. در آن هنگام وقتی من در مواجهه با مردم در کوچه و خیابان و بازار یکی از دلایل مشکلات معیشتی آنها را تحریم‌های آمریکا برمی‌شمردم، همگی معترض می‌شدند و می‌گفتند؛ مگر خودشان نمی‌گویند که هم نفت را به میزان بالا صادر می‌کنند، هم به پولش دسترسی دارند و هم کل تحریم‌ها را دور زده و خنثی کرده‌اند؟ با این حال چرا کمیت زندگی ما لنگ است و پیش خانواده‌های خود شرمنده هستیم؟ لابد پول‌ها را خودشان بالا می‌کشند و یا خرج عطینا می‌کنند که نه فقط هیچ اثری در زندگی ما ندارد بلکه با تورم سنگین و روزافزون، جیب‌مان بیش از پیش خالی می‌شود!
چنین واکنشی به چنان ادعایی، جواب هم دارد؟ 

انتهای پیام

برچسب ها

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
لایک [13]

دیدگاه‌ها

مینا
همون قطع ای
نترنت و نگرفتن پچ‌های امنیتی و البته آنتی ویروس‌های تولید داخل و بومی باعث خلل امنیتی و اندکی آگاهی از این موضوع کافیه تا رخنه انجام بشه.
مگه هسته اصلی زیرساخت‌ها به اینترنت جهانی وصله؟!!
اینترنت کوربانکینگ رُ محدود کنند چرا مدام دنبال قطع اینترنت البته فیلترنت مردم هستند!!! اینها همون‌هایی‌اند که با آنتی‌ویروس و فیلترشکن و سوییچ و روتر بومی مولتی میلیاردر میشن!!! و خودشون هم مسئولیتی متوجهشون نیست.
این حماعت که افتادند دارند شیره کشور رُ تا جرعه‌ی آخر می‌نوشند رُ چرا به جرم اقدام علیه امنیت ملی نمی‌گیرند اعدام کنند؟!
رامین
الان بعد ترین اینترنت دنیاراداریم هم بیکیفیت هم برنامه ها فیلتر کردن مگه واتساب چیداره فیلتر شده ما نمیتونیم راحت هرف بزنیم خجالت بکشین بانک هم فیلتر کنید راحت بشید واتساب فیلتر اینترنت برای چی باز کردید
پارسا
سلام نظر من این است اینترنت بین ملل به صورت کامل برای مردم و شهروندان شهرستان برخوار باز شود دسترسی آزاد به اینترنت بین ملل و هم برای هفته آیند اینترنت فاوجی برای شهروندان شهرستان برخوار و هم شهروندان استان کار گذاشته شود.
عسل
لعنت به اون یه عده که هرچی میشه میگن بخاطر اینترنت بين الملل!
علیرضا
لعنت به خودت

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.