کدخبر :336167 0 284
17 اردیبهشت 1405 - 09:16

مرد مجنون دلیل قتل عام خانواده اش را اعلام کرد

جمعه گذشته به پلیس خبر رسید که مردی جوان به دنبال اختلاف با خانواده اش در اقدامی جنون آمیز و با ضربات چاقو، پدر، خواهر و مادرش را مجروح کرده است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، در این حادثه پدر و خواهر متهم در دم جان باختند اما مادرش به بیمارستان منتقل شد. تا اینکه با گذشت 4 روز از این ماجرا زن میانسال نیز جان باخت و آمار قربانیان این قتل‌عام خانوادگی به 3 نفر رسید.

متهم که پس از این حادثه دست به خودکشی زده اما زنده مانده بود در بازجویی‌ها با اعتراف به قتل به بازپرس رضا اعلایی گفت: «من با پول‌هایی که حاصل کارم بود خانه‌ای خریدم اما در اختیار پدرم بود، مدتی قبل بیکار شدم و با همسرم اختلاف پیدا کردم او هم قهر کرد و رفت. من از پدرم خواستم خانه‌ام را پس بدهد تا با همسرم در آن زندگی کنیم اما پدرم مخالفت کرد و من هم او را زدم. مادر و خواهرم قصد میانجی‌گری داشتند که آنها را هم زدم.»

بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی پایتخت، دستور بررسی اظهارات او و تحقیقات بیشتر را صادر کرده است. 

انتهای پیام

284
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.