کدخبر :336067 0 494
15 اردیبهشت 1405 - 07:37

آقای مدیر کارمندان زن را مورد آزار قرار می داد

فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) عصر دوشنبه 14 اردیبهشت، اعلام کرد ایان آلوس، دبیرکل پیشین اتحادیه فوتبال گویانا، به دلیل آزار جنسی چند کارمند زن، به مدت پنج سال از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال محروم شده است.

متن خبر

به گزارش سیتنا، فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) عصر دوشنبه 14 اردیبهشت، اعلام کرد ایان آلوس، دبیرکل پیشین اتحادیه فوتبال گویانا، به دلیل آزار جنسی چند کارمند زن، به مدت پنج سال از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال محروم شده است.

کمیته اخلاق مستقل فیفا در این پرونده همچنین آلوس را به پرداخت 20 هزار فرانک سوئیس (حدود 22 هزار دلار) جریمه کرد. بر اساس اعلام فیفا، او مقررات مربوط به حفاظت از سلامت جسمی و روانی کارکنان، سوءاستفاده از موقعیت شغلی و انجام وظایف حرفه ای را نقض کرده است.

فیفا در بیانیه ای تاکید کرد که رویکردی سخت گیرانه در قبال هرگونه سوءاستفاده در فوتبال اتخاذ می کند.

این تصمیم پس از بررسی اظهارات مکتوب شاکیان، اسناد ارائه شده از سوی اتحادیه فوتبال گویانا و دفاعیات آلوس اتخاذ شد. او پیش تر در سال 2024 از سمت خود استعفا داده بود.

به گفته فیفا، این محرومیت از روز دوشنبه اجرایی شده و جزئیات کامل دلایل حکم نیز مطابق مقررات، ظرف 60 روز آینده به او ابلاغ خواهد شد.

انتهای پیام

494
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.