کدخبر :335972 0 364
13 اردیبهشت 1405 - 10:37

قتل با قیچی در کورس رانندگی

پسر جوانی که متهم است به خاطر درگیری بر سر رانندگی، راننده یک پراید را به قتل رسانده، در دادگاه منکر این جنایت شد.

متن خبر

محاکمه عاملان قتل در کورس رانندگی
 

به گزارش سیتنا، چند ماه قبل خبر قتل راننده یک پراید از سوی سرنشینان دو خودرو به پلیس اعلام شد. وقتی مأموران به محل حادثه در غرب تهران رفتند، پسر جوانی که از همراهان مقتول بود، به پلیس گفت: «مقتول پسر خاله‌ام است؛ ما سوار خودروی پراید در حال حرکت بودیم که راننده یک خودروی دیگر با ما کورس گذاشت اما کار به درگیری لفظی کشیده شد و آنها با ما درگیر شدند.

می‌خواستیم به خانه برگردیم که ناگهان یک خودروی دیگر که از دوستان سرنشینان خودروی اول بودند، راه ما را سد کردند. پسرخاله‌ام که پشت فرمان بود، می‌خواست دنده عقب برود که متوجه شدیم همان خودروی قبلی راه را از پشت سد کرده است.

آنها همگی از خودروهایشان پیاده شدند و با چاقو، قمه و قیچی به جان ما افتادند؛ حتی به خودروی ما هم رحم نکردند و لاستیک‌های خودرو را پاره کردند و ماشین تخریب شد. راننده یکی از خودروها هم با چاقو به قفسه سینه پسرخاله‌ام زد و او را به قتل رساند. »

با توجه به اظهارات پسر جوان، خیلی زود متهمان شناسایی و دستگیر شدند و متهم اصلی به قتل اعتراف کرد. با تکمیل تحقیقات، پرونده به شعبه 12 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد و متهمان پای میز محاکمه ایستادند.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای جلسه اولیای دم مقتول خواهان مجازات قصاص شدند. در ادامه متهم اصلی به عنوان مشارکت در قتل و سایر متهمان به اتهام معاونت در قتل به دفاع از خود پرداختند. وقتی متهم اصلی در جایگاه قرار گرفت، گفت: «من راننده پراید را زدم ولی ضربه من کشنده نبود و من قاتل نیستم چون قبل از اینکه من او را بزنم لباسش خونی بود و یک نفر قبل از من او را زده بود.»

اما پسرخاله مقتول که در جلسه حضور داشت گفت: «من خودم دیدم که همین پسر او را زد.»

پس از پایان دادگاه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

انتهای پیام

365
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.