کدخبر :335510 0 1278
01 اردیبهشت 1405 - 12:14

فراخوان جهادگران عمرانی برای بازسازی منازل آسیب‌دیده در تهران

در پی آسیب‌دیدگی تعدادی از منازل مسکونی در تهران بزرگ، گردان جهادگران ناحیه مقاومت بسیج قدس منطقه ۵ با انتشار فراخوانی از نیروهای داوطلب دارای مهارت‌های عمرانی دعوت کرد تا در روند تعمیر و بازسازی این واحدها مشارکت کنند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، بر اساس این اطلاعیه، افرادی که در حوزه‌هایی همچون بنایی، گچ‌کاری، شیشه‌بری، تأسیسات و برق تخصص دارند، می‌توانند با اعلام آمادگی در این اقدام جهادی حضور یابند. هدف از این طرح، تسریع در بازسازی منازل آسیب‌دیده و حمایت از خانواده‌های متضرر عنوان شده است.

داوطلبان برای ثبت‌نام و اعلام همکاری می‌توانند از طریق ارسال پیامک، پیام در پیام‌رسان‌های داخلی «بله» و «ایتا» یا تماس تلفنی با «برادر علی‌اکبری» به شماره ۰۹۱۲۶۷۶۹۱۸۰ اقدام کنند.

این فراخوان با همت گروه جهادی شهدای باغ‌فیض و گردان جهادگران ناحیه مقاومت بسیج قدس منتشر شده و از عموم نیروهای متخصص دعوت شده است تا در این حرکت جهادی و انسان‌دوستانه مشارکت کنند.

انتهای پیام

1279
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.