کدخبر :333702 0 121
17 اسفند 1404 - 14:15

بهبود کیفیت هوای تهران طی ساعات آینده

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران از بهبود کیفیت هوای پایتخت طی ساعات آینده خبر داد و توضیح داد که ناپایداری‌های جوی و افزایش ارتفاع لایه مرزی جو موجب پراکندگی آلاینده‌ها خواهد شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: طبق بررسی‌های انجام شده، ناپایداری‌های جوی و افزایش ارتفاع لایه مرزی جو می‌تواند به بهبود تدریجی کیفیت هوا در پایتخت کمک کند. 

وی تأکید کرد:این وضعیت به معنای تشکیل باران بسیار اسیدی یا خطرناک برای پوست انسان نیست.

با این حال، وی هشدار داد که تماس با آب باران آلوده یا قرار گرفتن طولانی‌مدت در هوای دودآلود ممکن است موجب تحریک دستگاه تنفسی و چشم‌ها شود. 

این نکته ضروری است که شهروندان از قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا خودداری کنند و در صورت بارش‌ها، احتیاط‌های لازم را به عمل آورند.

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ابراز امیدواری کرد: با تداوم این روند جوی، شرایط هوای تهران بهبود یابد و سلامتی شهروندان تحت تأثیر قرار نگیرد.

انتهای پیام

122
نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.