کدخبر :331181
21 دی 1404 - 11:49

خدمت OTP برای کسب و کارها در بله رایگان شد

روابط عمومی بله اعلام کرد که با توجه به شرایط محدودیت اینترنتی در کشور، برای کسب و کارها خدمت OTP را رایگان کرده ایم، در حالیکه قبلا این امکان تا ارسال پیام تا 100 هزار تا رایگان بود، اما در شرایط کنونی این امکان را کاملا رایگان کرده ایم.

متن خبر

روابط عمومی پیام رسان بله در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا پیرامون وضعیت این پیام رسان در شرایط محدودیت اینترنتی حاکم بر کشور، گفت: در حال حاضر زبانه خدمات بله در دسترس است و از بازوهای خدماتی و سازمانی بله می توان استفاده کرد و امکان کارت به کارت و حتی خرید شارژ هم وجود دارد، اما پیام فرد به فرد هنوز امکان ارسال ندارد و در وضعیت read only هستیم و تنها به سابقه پیام ها امکان دسترسی وجود دارد.

وی، ادامه داد: امکان نصب و استفاده از خدمات سازمانی نیز وجود دارد و از طرف دیگر برای کسب و کارها نیز خدمت OTP را رایگان کرده ایم، در حالیکه قبلا این امکان تا ارسال پیام تا 100 هزار تا رایگان بود، اما در شرایط کنونی این امکان را کاملا رایگان کرده ایم؛ اما کلاس های آنلاین روی بحث پیام رسانی بله در ابهام و محدودیت است.

انتهای پیام

گفت‌وگو از زهرا طاهری

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.