کدخبر :326179 پرینت
11 مهر 1404 - 20:45

سرقت داده های شخصی مشتریان رنو در بریتانیا

شرکت خودروسازی رنو روز جمعه ١١ مهرماه اعلام کرد که داده‌های شخصی شماری از مشتریان این شرکت در بریتانیا در جریان یک حمله سایبری به یکی از ارائه‌دهندگان خدمات پردازش داده به سرقت رفته است.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، رنو تایید کرد که ارائه‌دهنده خدمات جانبی پردازش اطلاعات هدف حمله هکرها قرار گرفته و این رویداد در ادامه موجی از حملات سایبری علیه شرکت‌های بزرگ رخ داده است.

طبق بیانیه رسمی رنو، داده‌های به خطر افتاده شامل «بخشی یا همه مواردی همچون نام مشتریان، نشانی‌ها، تاریخ تولد، جنسیت، شماره تلفن، شماره‌های شناسایی خودرو (VIN) و جزئیات ثبت خودرو» است. شرکت افزود این موضوع «یک حادثه جداگانه بوده که مهار شده است» و سیستم‌های داخلی رنو بریتانیا را تحت تاثیر قرار نداده است.

رنو که تحت مالکیت فرانسه است، اعلام کرد در حال تماس با مشتریان آسیب‌دیده است و مقامات مسئول نیز در جریان قرار گرفته‌اند.

این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که ماه گذشته خودروساز بریتانیایی جگوار لندروور هدف حمله سایبری جدی قرار گرفت؛ حمله‌ای که باعث توقف فعالیت کارخانه‌های این شرکت در بریتانیا شد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.