کدخبر :325347 پرینت
26 شهریور 1404 - 13:57

کاهش ۸ تا ۱۰ درصد کیفیت ارتباطات با قطعی‌های برق/ اجرای طرح کنتورهای هوشمند در دستور کار + فیلم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه قطعی برق ۸ تا ۱۰ درصد کیفیت ارتباطات را کاهش داده است، گفت: اجرای طرح کنتورهای هوشمند همزمان با برنامه‌های مدیریت مصرف انرژی در دستور کار قرار دارد و هدف ما استفاده از ظرفیت‌های هوشمندسازی برای ارتقای بهره‌وری و رفع ناترازی انرژی است.

متن خبر

دکتر سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه جلسه هیات دولت امروز (چهارشنبه - 26 شهریورماه) در جمع خبرنگاران گفت: بحث برق و ناترازی های انرژی حتما در حوزه ارتباطات مخاطراتی را ایجاد کرده است بنابراین ارزیابی که انجام شده همین یک مورد باعث شده که بین ۸ تا ۱۰ درصد کیفیت ارتباطات ما کاهش پیدا بکند.

وی ادامه داد: این را ما در کلانشهرها در اولویت قرار دادیم که بتوانیم باتری‌های مرتبط با سایت‌های خود را نوسازی بکنیم و همچنین در مراکز مخابراتی بیش از ۵۰ درصد در شهر تهران این اتفاق افتاده است. اگرچه با این وجود به واسطه قطعی های مکرری که وجود دارد عملاً عمر این باتری‌ها کوتاه هست. کل ظرفیت تولید باتری در داخل کشور و توسط اپراتورها پیش خرید شده است.

در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا درباره آخرین وضعیت اجرای پروژه کنتورهای هوشمند، گفت: «در این زمینه تفاهم خوبی با وزارت نیرو داریم و موضوع را به‌صورت جدی دنبال می‌کنیم.»

وی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف انرژی، افزود: «هوشمندسازی می‌تواند به‌طور قابل توجهی، بین ۱۰ تا ۲۰ درصد در کاهش مصرف انرژی مؤثر باشد؛ موضوعی که بارها مورد تأکید رئیس‌جمهور نیز قرار گرفته است.»

هاشمی تاکید کرد: «اجرای طرح کنتورهای هوشمند همزمان با برنامه‌های مدیریت مصرف انرژی در دستور کار قرار دارد و هدف ما استفاده از ظرفیت‌های هوشمندسازی برای ارتقای بهره‌وری و رفع ناترازی انرژی است.»

انتهای پیام

خبرنگار: سارا استوار

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.