کدخبر :324749 پرینت
13 شهریور 1404 - 10:37

تسهیل مهاجرت مشترکان مخابرات به خدمات مبتنی بر فناوری نوین

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، اظهار داشت : یکی از اصلی‌ترین اهداف شرکت، تسهیل مهاجرت مشترکان به خدمات مبتنی بر فناوری IP و حفظ شماره‌های فعلی آن‌هاست.

متن خبر

به گزارش سیتنا به نقل از معاونت ارتباطات و روابط عمومی شرکت مخابرات، مهندس محمدجعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران،ضمن بیان این مطلب تأکید کرد: «این تغییر فناوری نه تنها کیفیت و سرعت خدمات را بهبود می‌بخشد، بلکه مصرف برق و هزینه‌های عملیاتی شرکت را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد.»

جعفرپور با اشاره به نوسازی مراکز مخابراتی گفت: «کشور بیش از ۱۱ هزار مرکز مخابراتی دارد که بسیاری از آن‌ها قدیمی و مبتنی بر فناوری PDM هستند. برنامه ما جایگزینی این مراکز با تجهیزات کوچک‌تر و مدرن است که خدمات VoIP و SIP ارائه می‌دهند.»

مدیرعامل مخابرات ایران، مهاجرت به فناوری جدید را حرکتی کلیدی برای توسعه اقتصاد دیجیتال و ارتقای کیفیت زندگی مردم دانست و افزود: «این تحول دیجیتال تجربه کاربری بهتری برای بیش از ۲۷ میلیون مشترک تلفنی فراهم می‌کند و نقش موثری در افزایش رضایت مشتریان خواهد داشت.»

مهندس جعفرپور در پایان با تأکید بر شفافیت، پاسخگویی و هم‌افزایی همه بخش‌ها، چشم‌انداز روشنی برای رشد و توسعه مخابرات ایران ترسیم کرد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.