کدخبر :324075 پرینت
30 مرداد 1404 - 06:06

این فراری با دو هزار میلیارد رکورد حراجی ها را شکست

فراری دیتونا SP۳ در هفته خودروی مونتری، همه نگاه ها را دزدید.

متن خبر

به گزارش سیتنا، در جریان هفته خودروی مونتری، تعداد زیادی خودروی گران‌قیمت فروخته شد. شاید هیچ کدام به اندازه این خودرو که به طرز شگفت‌آوری گران بود، تعجب‌آور نبود؛ یک فراری دیتونا SP۳ تک‌ساخت که در حراجی RM Sotheby's به قیمت ۲۶ میلیون دلار (معادل ۲٫۴ هزار میلیارد تومان)   به فروش رسید. این مبلغ بیش از ۱۰ برابر قیمت اصلی کارخانه است.

1

البته این خودرو برای امور خیریه به فروش رفت و عواید آن به بنیاد فراری، یک سازمان غیرانتفاعی که از آموزش حمایت می‌کند، اختصاص یافت. این خودرو همچنین آخرین فرصت برای خرید یک SP۳ نو را فراهم می‌کرد.

2

دیتونا SP۳ در سال ۲۰۲۱ به عنوان بخشی از سری "Icona" فراری رونمایی شد و این خودروساز تنها ۵۹۹ نمونه از آن را، با قیمت پایه حدود ۲٫۲۵ میلیون دلار تولید کرد. این خودرو که اساساً یک لافِراری (LaFerrari) بدون سیستم هیبریدی است و بدنه‌ای جدید با الهام از نمونه‌های اولیه P۳ و P۴ دهه ۱۹۶۰ دارد، بلافاصله در میان کلکسیونرها بسیار محبوب شد و نمونه‌های آن با قیمتی بسیار بالاتر از قیمت کارخانه معامله شدند.

3

این خودرو یک ماشین کاملاً جدید و نو است؛ با بدنه‌ای از فیبر کربن و یک طرح زرد رنگ که لوگوی فراری در سراسر آن کشیده شده است، به علاوه فضای داخلی سفارشی پر شده از نمادهای اسب رقصان.

RM Sotheby's تأیید کرد که این گران‌ترین فراری نو است که تاکنون در حراجی به فروش رسیده و بزرگترین نتیجه آن از رویداد مونتری بوده است. دومین خودروی گران‌قیمت، یک فراری F۴۰ LM دیگر بود که با قیمتی بیش از ۱۱ میلیون دلار به فروش رسید.  

در واقع، این فراری گران‌ترین خودروی فروخته شده در حراجی‌های هفته اخیر بود. همانطور که Hagerty گزارش می‌دهد، دومین خودروی گران‌قیمت، یک فراری ۲۵۰ کالیفرنیا اسپایدر کامپِتیتزیونه مدل ۱۹۶۱ بود که در رویداد Gooding Christie's بیش از ۲۵ میلیون دلار قیمت خورد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.