کدخبر :322978 پرینت
06 مرداد 1404 - 23:40

ادعای آلودگی تلویزیون های ⁧‫اسنوا‬⁩ و ⁧‫دوو‬⁩ به بدافزار

برخی کاربران فضای مجازی با انتشار تصاویری مدعی شدند که تلویزیون های اندروید اسنوا و دوو در ایران با یک بروزرسانی مشکوک دچار مشکل شده اند، لذا پیشنهاد شده که ارتباط این دستگاه ها با اینترنت برقرار نشود.

متن خبر

به گزارش سیتنا، برخی از دارندگان لوازم خانگی اسنوا و دوو خبر از آلوده شدن تلویزیون‌ ‌های اسنوا به بدافزار می‌دهند.

ظاهراً یک بروزرسانی مشکوک باعث از کار افتادن این مدل از تلویزیون‌ها شده است.

لذا پیشنهاد شده که اگر تلویزیون اندروید اسنوا یا دوو دارید به هیچ عنوان بروزرسانی نکنید و ارتباط رو با شبکه اینترنت قطع کنید.

یک فعال فضای مجازی هم به نام سگارو هم در ایکس نوشت:

مشکل سراسری عجیبی برای تلویزون های ⁧‫اسنوا‬⁩ و ⁧‫دوو‬⁩ گویا پیش اومده , همه از حدود سه روز پیش مشکل خودن و الان دیگه تلویزیون ندارن , گویا اپدیت نرم افزاری نامناسب بوده، فعلا مشخص نیست ⁧‫هک‬⁩ بوده یا اپدیت نرم افزاری نامناسب و اطلاعات بیشتری هم کسی نداده , شما به مشکل خوردید؟

اسنوا

تکمیلی: رفع مشکل تلویزیون‌های اسنوا و دوو تا ۲۴ ساعت دیگر

بنابر اعلام گروه انتخاب مشکل تلویزیون‌های اسمارت اسنوا و دوو تا ۲۴ ساعت آینده حل خواهد شد.

به گزارش سیتنا، گروه انتخاب اعلام کرد: مشکل پیش آمده برای تلوزیون‌های هوشمند اسنوا و دوو فنی است و حداکثر تا ۲۴ ساعت آینده رفع خواهد شد.

تاکید شده است که دارندگان این تلویزیون‌ها نگرانی بابت سخت‌افزار و نرم‌افزار تلویزیون‌ها نداشته باشند.

طی ساعات اخیر دارندگان تلویزیون های اسنوا و دوو از بروز مشکل نرم افزاری در این دستگاه ها خبر داده اند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.