کدخبر :318952 پرینت
10 اردیبهشت 1404 - 10:32

ایران اکسپو ۲۰۲۵ فرصتی برای تقویت ارتباطات بین‌المللی و انعقاد قراردادهای تجاری است

وزیر صمت در حاشیه بازدید از غرفه گروه فولاد مبارکه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵، گفت: جو حاکم بر این رویداد بیشتر خصوصی است و انتظار می‌رود تجار ایرانی از این فرصت استفاده کرده و قراردادهای خوبی با کشورهای دیگر منعقد کنند.

متن خبر

به گزارش سیتنا، سید محمد اتابک، وزیر صمت در حاشیه بازدید از غرفه گروه فولاد مبارکه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ در جمع خبرنگاران گفت: اکسپوی ۲۰۲۵ از نظر تعداد شرکت‌کنندگان و کیفیت شرایط بهتری نسبت به گذشته دارد. این رویداد نتیجه تلاش‌های تولیدکنندگان و برگزارکنندگان است و امید می‌رود که این تلاش‌ها به افزایش ارتباطات کشور با کشورهای خارجی منجر شود. در این دوره از نمایشگاه ایران اکسپو، ۱۱۲ کشور شرکت کرده‌اند و بیش از ۳۰ وزیر از دولت‌های مختلف در حال بازدید و مذاکره با تولیدکنندگان هستند.

وی ادامه داد: جو حاکم بر این رویداد بیشتر خصوصی است و انتظار می‌رود تجار ایرانی از این فرصت استفاده کرده و قراردادهای خوبی با کشورهای دیگر منعقد کنند.

شرکت‌های ایرانی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه معدن و فلزات در آفریقا استفاده کنند

محمدعلی دهقان دهنوی، معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران هم در هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵) گفت: امسال استقبال خوبی از نمایشگاه ایران اکسپو شده و شرکت‌ها و موسسات زیادی در آن حضور دارند. این نمایشگاه فرصتی مناسب برای مذاکرات و تعاملات تجاری فراهم می‌آورد. 

وی ادامه داد: از ۱۱۱ کشور جهان، مهمانانی به این نمایشگاه آمده‌اند، به ویژه از سوی کشورهای آفریقایی علاقه‌مندی زیادی برای توسعه روابط با ایران وجود دارد. در این راستا، فرصت‌های مناسبی در حوزه معدن و فلزات در آفریقا فراهم است و شرکت‌های ایرانی باید بیشتر با کشورهای آفریقایی آشنا شوند و از این فرصت‌ها بهره‌برداری کنند. همچنین از فولاد مبارکه به عنوان یک شرکت بزرگ و معتبر، انتظار می‌رود که پیشگام در این مسیر باشد.

توجه به صادرات محصولات فولادی در کنار تامین نیاز داخلی

وجیه الله جعفری، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت در حاشیه هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵) گفت: صادرات در اولویت ماست و ما علاقمندیم که محصول نهایی را صادر کنیم. در زنجیره تولید، در مواردی که مازاد بر نیاز داخلی وجود داشته باشد، می‌توانیم به صادرات بپردازیم. صنعت فولاد، به ویژه شرکت فولاد مبارکه، یکی از واحدهای بزرگ ماست که در چرخه تولید صنایع پایین‌دستی و بالادستی تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: ما در تلاشیم که تولید داخلی را افزایش دهیم و از ورق‌های فولادی مورد نیاز صنایع خودرو و لوازم خانگی استفاده کنیم. در عین حال، صادرات محصولات فولادی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.