کدخبر :316812 پرینت
22 اسفند 1403 - 10:50

هوشمندسازی و بازسازی مدارس در مناطق محروم در دستور کار ایرانسل

مدیرعامل ایرانسل در مراسم بهره برداری از پروژه بازسازی و راه اندازی مجتمع تخصصی آموزشی کودکان دانستان، گفت: در استان سیستان و بلوچستان پروژه‌ای را در دستورکار داریم تا تعداد زیادی از مدارس روستایی را بازسازی و یا تجهیز کنیم و می خواهیم که مدارس را به سمت مدارس هوشمند ببریم.

متن خبر

به گزارش خبرنگار سیتنا، مراسم بهره برداری از پروژه بازسازی و راه اندازی مجتمع تخصصی آموزشی کودکان دانستان، با حضور مدیران شرکت ایرانسل، سازمان بهزیستی و مرکز صبح رویش امروز ۲۲ اسفند ماه، در مرکز بیسیم صبح رویش برگزار شد.

داوودی

محمدحسن داوودی، مدیر صبح رویش، در این مراسم اظهار کرد: اول مهر سال ۱۳۹۴ صبح رویش شکل گرفت و در حال حاضر ۱۸ کارگاه تخصصی داریم.

وی، ادامه داد: مرکز رشد را نیز راه اندازی کردیم تا کودکان را پس از ۱۸ سالگی رها نکرده باشیم؛ برای افتتاح این مرکز کمیته تخصصی برگزار کردیم.

وی، اضافه کرد: برای طراحی دانستان کشورهای مختلف را بررسی کردیم و الگوبرداری کرده‌ایم که همگی طبق الگوهای وزارت آموزش و پرورش است.

رفیعی

علیرضا رفیعی، مدیرعامل ایرانسل در این مراسم، گفت: معتقد هستیم که اگر کشوری موفق می خواهیم لازمه آن دانایی و آموزش است، ایرانسل با این نگاه تمام منابع مسوولیت اجتماعی خود را صرف حوزه آموزش می کند.

وی، ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان پروژه‌ای را در دستورکار داریم تا تعداد زیادی از مدارس روستایی را بازسازی و یا تجهیز کنیم و میخواهیم که مدارس را به سمت مدارس هوشمند ببریم.

رفیعی، اشاره کرد: در شهرهای مختلف استان لرستان، خوزستان و... نیز مدارس زیادی را بازسازی کردیم، همچنین در یاسوج مدرسه ای را تحت عنوان مدرسه ایرانسل افتتاح کرده ایم.

علی ربیعی

علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس جمهور، در این مراسم گفت: اصلی ترین سرمایه گذاری یک نظام کودکان هستند و بازماندگی از تحصیل خشن ترین ناعدالتی است که یک کودک می تواند با آن روبرو شود، بنابراین باید به کودک در تمامی جوانب توجه ویژه داشته باشیم.

وی، افزود: ما نباید به تجارب جهانی دهن کجی کنیم، بلکه باید به آنها توجه کنیم، حتی زمانی که خود نیز تجربه جهانی شدیم هم باز باید از تجارب سایر کشورها بهره ببریم.

ربیعی، تاکید کرد: هیچ جامعه‌ای بدون نیروهای آموزشی موفق نشده است؛ به شرکت ایرانسل تبریک می گویم، چراکه در زمینه مسوولیت اجتماعی هزینه می کند و درک بالایی از این مفهوم دارد.

دستیار اجتماعی رئیس جمهور، بیان کرد: استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی بزرگترین دارو و راه حل برای آسیب اجتماعی است که صبح رویش نمونه آن است.

وی، اشاره کرد: ارزش های بهزیستی در جامعه ما شناخته نشده است و امیدوارم با مدیران کنونی آن، بیشتر به این موضوع توجه شود‌.

وی، گفت: جامعه ای که خیران خود را ارج ننهد، جامعه‌ی موفقی نیست.

حسینی

در ادامه مراسم، سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی، گفت: گزاره‌ای به نام توسعه تعلیم و تربیت وجود دارد که همه نیز آن را قبول دارند؛ پرتکرارترین نکته‌ای که در جهان میان همه بیان می شود، موضوع توسعه و تعلیم و تربیت کودکان است‌.

وی، ادامه داد: کودک حقوق زیادی دارد اما حق آموزش اساسی ترین حق کودک است که مرکز صبح رویش زنجیره ای از حقوق کودک را نشانه گرفته است.

حسینی، توضیح داد: با پدیده فقر آموزش برای کودکان در دنیا مواجه هستیم، به طوری که ۲۰ درصد کودکان دنیا حق دسترسی به آموزش را ندارند که این میزان در کشور ما هم وجود دارد.

وی، اضافه کرد: ۲۵ درصد کودکان دنیا حق استفاده از آموزش باکیفیت و استاندارد را نیز ندارند که همین میزان در ایران وجود دارد؛ لذا وقتی آموزش باکیفیت نباشد، گویی به حق کودک تعدی می‌کنیم و خوشبختانه مرکز صبح رویش این موضوع را مورد توجه قرار داده است.

انتهای پیام

خبرنگار: فرزانه احمدی منش

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.