کدخبر :316069 پرینت
14 اسفند 1403 - 09:20

برگزاری همایش فصلی رشدینو اینسایت ۱ با حمایت ابر آسیاتک + تصاویر

همایش فصلی رشدینو اینسایت 1 از نگاه اقتصادی و کسب و کار با حمایت ابر آسیاتک برگزار شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، همایش فصلی رشدینو اینسایت - ایران 1404 از نگاه اقتصادی و کسب و کار با حمایت ابر آسیاتک، هفتم اسفند ماه در محل مرکز همایشهای سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

در این مراسم، دکتر امیر تقی‌خان تجریشی، رئیس هیئت‌مدیره و معاون سرمایه‌گذاری هلدینگ فیروزه، دکتر فرید شاهمرادی، مدیر توسعه کارخانه‌های نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معصومی، مدیرعامل و مؤسس تلاونگ، دکتر سید محمد زهیر غرضی، مدرس دانشگاه و فعال رسانه، فرزاد بیوک، مدیر اجرایی و عضو هیئت‌مدیره شونیز، محمد سهرابی، معاون کسب‌وکار ابر آسیاتک و دکتر گلرخ داوران، مؤسس اسنپ دکتر و محمد مهدی پیروزان، مدیر ارشد منابع انسانی تلکام از جمله سخنرانان بودند.

امیرحسین ثقه الاسلامی، موسس رشدینو و مشاور توسعه کسب و کار، دکتر محمدحسین جبل عاملی، عضو هیات علمی سازمان مدیریت صنعتی و مشاور بین المللی مدیریدت و عماد جوان، مشاور مدیریت و توسعه کسب و کار نیز شورای سیاست گذاری این مراسم را بر عهده داشتند.

محمد سهرابی، معاون کسب و کار ابر آسیاتک در این مراسم پیرامون ماهیت هوش مصنوعی، تاثیر آن بر زندگی بشر و چگونگی آن سخن گفت.

وی در این نشست با بررسی نسل‌های مختلف هوش مصنوعی، اظهار داشت که در هوش مصنوعی پیش‌نیازهایی وجود دارد. سیستم‌های توصیه‌گر امروزه پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌اند. علاوه‌بر این الگوریتم‌های ابتدایی تشخیص تصاویر در نسل سوم هوش مصنوعی، که از سال ۲۰۰۰ آغاز شد، پایه‌گذار اتفاقاتی هستند که امروز شاهد آن‌ها هستیم.

وی، اظهار کرد: پیدایش هوش مصنوعی مانند ظهور فناوری اطلاعات و کامپیوتر الزاما نمی‌تواند تهدید باشد، بلکه در حوزه‌هایی مانند رسانه، این فناوری تأثیر مثبتی داشته و به بهبود پردازش تصاویر و محتوای متنی کمک کرده است.

معاون کسب‌وکار ابر آسیاتک با اشاره به جایگاه ایران در تولید علم گفت: در میان ۲۵ کشور برتر از نظر تولید مقالات علمی، ایران در رتبه سیزدهم قرار دارد. انتظار می‌رود که در حوزه استفاده از هوش مصنوعی نیز جزو کشورهای پیشرو باشیم، اما متاسفانه بر اساس برخی گزارش‌های علمی و داده‌های منتشرشده، ایران در بین ۱۹۳ کشور، رتبه ۹۴ را به خود اختصاص داده است.

سهرابی

وی خاطرنشان کرد: شناخت عوامل مؤثر بر رشد هوش مصنوعی در کشور اهمیت بالایی دارد و خوشبختانه سیاست‌گذاران نیز به این مسئله توجه کرده‌اند.

مهندس سهرابی با اشاره به گستردگی کاربردهای هوش مصنوعی بیان کرد: این فناوری محدود به حوزه فناوری اطلاعات نیست. می‌توان از آن در بخش کشاورزی، حوزه درمان و سایر صنایع نیز بهره برد.

وی، ادامه داد: یکی از بزرگترین چالش‌هایی که با آن مواجه هستیم، دسترسی به فناوری‌های روز است. پردازش مبتنی بر GPU، یکی از اجزای جدایی‌ناپذیر هوش مصنوعی است که به دلیل تحریم‌ها، تأمین تجهیزات و سخت‌افزارهای موردنیاز در این زمینه با دشواری‌هایی همراه است.

مهندس سهرابی همچنین به چالش مهاجرت متخصصان اشاره کرد و گفت: متأسفانه بسیاری از فعالان حوزه فناوری اطلاعات و تکنولوژی در حال مهاجرت هستند. این افراد در داخل کشور آموزش می‌بینند اما کشورهای دیگر از توانمندی‌های آن‌ها بهره می‌برند.

وی در پایان اشاره کرد: سرمایه‌گذاری‌های مختلفی در حوزه هوش مصنوعی در حال انجام است. در ابر آسیاتک، محصولات متنوعی در حوزه زیرساخت‌های محتوا و پردازش مبتنی بر GPU ارائه می‌شود. کاربران می‌توانند از طریق دامنه‌های Cloud.ir و CDN.ir به این سرویس‌ها دسترسی داشته باشند. علاوه بر این، مدل پرداخت به ازای مصرف (PAYG) نیز برای کاربران فراهم است، تا بر اساس نیاز خود از منابع  ابری بهره‌برداری کنند. در صورت نیاز، کارشناسان ما آماده پاسخگویی و راهنمایی در تمامی مراحل استفاده از خدمات هستند.

گزارش تصویری سیتنا از این مراسم را ببینید:

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.