کدخبر :314192 پرینت
03 بهمن 1403 - 10:51

انتخاب اعضای هیأت رئیسه فراکسیون هوش مصنوعی مجلس

اعضای هیأت رئیسه فراکسیون هوش مصنوعی و فناوری های دانش بنیان مجلس مشخص شدند و رضا تقی پور به عنوان رئیس این فراکسیون انتخاب شد.

متن خبر

به گزارش سیتنا، جلسه فراکسیون هوش مصنوعی و فناوری های دانش بنیان مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه برگزار شد، اعضای این فراکسیون رضا تقی پورانوری نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس را به عنوان رئیس و مصطفی طاهری نماینده زنجان و طارم و محمد جلالی نماینده محلات و دلیجان را به ترتیب به عنوان نایب رئیسان اول و دوم فراکسیون هوش مصنوعی و فناوری های دانش بنیان انتخاب کردند.

همچنین سید علی یزدی‌ خواه نماینده ،تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس به عنوان دبیر و بهروز محبی نجم آبادی نماینده سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب، داورزن و ششتمد به عنوان سخنگوی فراکسیون هوش مصنوعی و فناوری‌های دانش بنیان مجلس دوازدهم انتخاب شدند.

انتهای پیام

نظرات خود را با ما درمیان بگذارید

افزودن دیدگاه جدید

کپچا
CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.