ببینید | لاریجانی: اگر حمایت رهبری نبود، اینترنت وارد ایران نمیشد
رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی معتقد است: هیچ فردی در کشور به اندازه رهبر معظم انقلاب سهم در توسعه علوم و فنون جدید در کشور نداشته است، حتی همین اینترنت که شاخص پیشرفت در خیلی از کشورها است با حمایت رهبری وارد ایران شد؛ اگر حمایت ایشان نبود، اینترنت به کشور وارد نمی شد.
به گزارش سیتنا، جواد لاریجانی، رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی در یک برنامه تلویزیونی، اظهار کرد: هیچ فردی در کشور به اندازه رهبر معظم انقلاب سهم در توسعه علوم و فنون جدید در کشور نداشته است، حتی همین اینترنت که شاخص پیشرفت در خیلی از کشورها است با حمایت رهبری وارد ایران شد؛ اگر حمایت ایشان نبود، اینترنت به کشور وارد نمی شد.
وی، ادامه داد: برخی فکر می کنند که ایشان مخالف استفاده از اینترنت است اما نمی دانند که این تکنولوژی با حمایت ایشان وارد شده است، زمانیکه عدهای نمیدانستند اینترنت را با کدام «ت» مینویسند، ایشان سه توصیه درباره اینترنت مطرح کردند.
افزودن دیدگاه جدید