کد مطلب: 

293660

ادعای رئیس کمیسیون بازی‌های رایانه‌ای نصر تهران: تمام پلتفرم‌های مرتبط با گیمرها فیلتر شده‌اند

رئیس کمیسیون بازی‌های رایانه‌ای سازمان نصر تهران معتقد است که فیلترینگ پلتفرم‌های مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای پیامدهای منفی زیادی برای جوانان در پی خواهد داشت؛ چراکه کاربران ایرانی از بیرون شامل تحریم‌های ظالمانه و از داخل کشور شامل محدودیت‌های کشنده شده اند.
ادعای رئیس کمیسیون بازی‌های رایانه‌ای سازمان نصر تهران: تمام پلتفرم‌های مرتبط با گیمرها فیلتر شده‌اند

به گزارش سیتنا، به دنبال فیلتر شدن برنامه دیسکورد طی روزهای اخیر، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران به نقل از ابوالفضل صادق، رئیس کمیسیون بازی‌های رایانه‌ای این سازمان، نوشت: «بعد از فیلترینگ گوگل‌پلی و توییچ، حالا نوبت دیسکورد است که باید فیلتر شود. ما در ایران بیش از 34 میلیون گیمر داریم و بدون شک دیسکورد محبوب‌ترین رسانه ارتباطی بین گیمرها و بازی‌سازان هست. من به شخصه فکر می‌کنم این اقدامات، با درک و شناخت ناقصی انجام می‌شوند و ممکن است باعث ایجاد مشکلات اساسی برای بازیکنان شود».

او در ادامه افزود: «پلتفرم دیسکورد، به‌عنوان یک فضای مجازی، محلی است که جوانان ایرانی با دوستان خود درباره موضوعات مختلف، به‌ویژه بازی‌ها و امور مرتبط، گفتگو می‌کنند. این پلتفرم، انجمن‌ها و گروه‌های مختلف، فضایی برای تبادل نظر و ارتباط دائمی بین کاربران ایجاد می‌کنند لذا فیلترینگ این پلتفرم می‌تواند باعث ایجاد احساس ناراحتی و نگرانی در بین کاربران شود و موجب افزایش انزوا و عدم اطمینان از امنیت ارتباطات آنان شود. از این رو، لازم است که دولت سیاست‌های شفاف و منصفانه‌ای را برای اعمال فیلترینگ تعیین نماید که به‌ویژه حقوق و آزادی‌های جوانان را محترم بدارد. با توجه به تحریم‌های اقتصادی و محدودیت‌های فنی، توانایی نظارت و کنترل بر اینگونه فعالیت‌ها بسیار محدود است. در این مواقع اولین راهکاری که به فکر مسئولان می‌رسد فیلترینگ است که در بسیاری از موارد باعث ضرر و زیان جدی به برای کسب‌و‌کارها می‌شود. بنابراین، انتخاب راهکارهایی که بتواند این محدودیت‌ها را کاهش دهد و همچنین از حقوق و آزادی‌های افراد پایبندی نماید، ضروری است».

او در خصوص فیلترینگ گوگل‌پلی و پیگیری‌ها برای رفع آن نیز می‌گوید: «همچنان که در خصوص فیلترینگ گوگل‌پلی دلایل قانع کننده‌ای از مراجع مسوول دریافت نکردیم، در مورد دیسکورد هم مسیر همان است. در خصوص محدودیت گوگل‌پلی اگرچه وزیر محترم ارتباطات قبلا اعلام نموده است که خواستار رفع فیلترینگ گوگل‌پلی است، ولی اقدامات یکسال اخیر این وزارتخانه نشان می‌دهد که وزارت ارتباطات انگیزه‌ای برای تلاش در جهت باز کردن این گره کور ندارد. در جلساتی که با معاونان و مدیران وزارت ارتباطات برگزار شده است از جواب دادن به سوالات در خصوص رفع مشکلات گوگل‌پلی سر باز زده‌اند».

او در پایان افزود: «در سالیان اخیر جامعه بازی‌سازی و همچنین بازیکنان بیشترین آسیب‌ها را از این محدودیت‌ها دیده‌اند زیرا هر پلتفرمی که به نوعی ربطی به کسب‌و‌کار بازی و بازی سازی دارد در کشور محدود شده است. وضعیت کنونی اقتصاد کشور باعث بروز مشکلات زیادی در جوانان شده و بازی کردن یک راه برای فراموشی این مشکلات است. بازی جزو یکی از مهم‌ترین علایق مشترک بین جوانان ایرانی است. بازیکنان ایرانی در کشور رسانه‌ای ندارند که در مورد مشکلات خود با مسئولان صحبت کنند. کاربران ایرانی از بیرون شامل تحریم‌های ظالمانه و از داخل کشور شامل محدودیت‌های کشنده هستند. بنظرم دولت نباید به هر دلیلی جوانان را از حداقل حقوق آنان محروم کند».

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 1
2024-04-22 13:07

افزودن دیدگاه جدید