کد مطلب: 

288069

حذف اکانت‌های غیرفعال توسط گوگل

گوگل اعلام کرد اگر یک حساب گوگل حداقل به مدت دو سال استفاده نشده باشد یا کاربر وارد آن نشده باشد، ممکن است در سراسر گوگل ورک‌اسپیس حذف شود و دلیل این تصمیم، آسیب پذیری بیشتر حساب‌های قدیمی در برابر حملات سایبری است و با هدف بهبود امنیت و حریم خصوصی کاربران گوگل انجام می شود.
گوگل

به گزارش سرویس بین الملل سیتنا، مطابق با اعلام گوگل، آخرین مهلت جلوگیری از حذف حساب‌های جیمیل‌ غیرفعال در حال به پایان رسیدن است.

گوگل اعلام کرد که از سه روز دیگر یعنی یکم دسامبر ۲۰۲۳، حساب‌های جیمیل‌ غیرفعال را حذف خواهد کرد.

این غول جست‌وجوی اینترنتی قصد دارد میلیون‌ها حساب جی‌میل که به مدت دو سال غیرفعال بوده‌اند را حذف کند. درصورت این اقدام، دارندگان حساب‌های غیرفعال، ایمیل‌ها، اسناد، عکس‌ها و ویدئوهای خود را به صورت دائمی از دست خواهند داد.

در نتیجه، این غول اینترنتی اعلام کرد اگر یک حساب گوگل حداقل به مدت دو سال استفاده نشده باشد یا کاربر وارد آن نشده باشد، ممکن است حساب و محتوای آن در سراسر گوگل ورک‌اسپیس (Google Workspace) که شامل جی‌میل، داکس (Docs)، درایو (Drive)، میت (Meet) و تقویم است و همچنین یوتیوب و گوگل فوتو (Google Photos)، حذف شود.

این شرکت دلیل تصمیم خود را آسیب پذیری بیشتر حساب‌های قدیمی در برابر حملات سایبری اعلام کرده است.

گوگل این تصمیم را با هدف بهبود امنیت و حریم خصوصی کاربران خود گرفته است. حساب‌های غیرفعال بیشتر در معرض خطر هک و سوء استفاده قرار دارند. حذف این حساب‌ها به گوگل کمک می‌کند تا خطرات امنیتی را کاهش دهد.

اقدام گوگل برای حذف حساب‌های غیرفعال، پیامدهای ایمنی مثبتی دارد. انتظار می‌رود این اقدام، از کاربران فعال گوگل در برابر تهدیدهای امنیتی مانند فیشینگ، سرقت حساب و کلاهبرداری حمایت کند. حساب‌های گوگل غیرفعال در ریسک بالاتر هک شدن توسط هکرها قرار دارند.

برای جلوگیری از حذف حساب جیمیل خود، باید در دو سال گذشته حداقل یک بار به آن وارد شوید. شما می‌توانید با ارسال ایمیل، استفاده از تقویم یا مخاطبین جیمیل، یا استفاده از سایر محصولات گوگل از حساب خود استفاده کنید.

اگر مطمئن نیستید که حساب جیمیل شما فعال است یا خیر، می‌توانید به وب‌سایت Google بروید و به حساب خود وارد شوید. اگر قادر به ورود به حساب خود نیستید، می‌توانید آن را بازیابی کنید. گوگل از کاربرانی که حساب‌های غیرفعال خود را حذف می‌شوند هشدار خواهد داد. این هشدار به صورت ایمیل ارسال خواهد شد.

فرایند حذف حساب کاربری، به‌صورت رسمی از ۱ دسامبر آغاز می‌شود.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

میانگین: 5 (1 vote)
سیتنا 3
2023-11-28 15:38

افزودن دیدگاه جدید