سرویس های هوشمند کشوری (IN) در دفاتر امور مشتریان فعال شوند
معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران، گفت: مشتریان برای فعال کردن سرویس های هوشمند کشوری (IN) به دفاتر امور مشتریان مخابرات منطقه در سراسر کشور مراجعه کنند.
به گزارش سیتنا، دکتر داود زارعیان افزود: در پی درخواست های متعدد مشتریان در زمینه ی سرویس های هوشمند (IN)، برای استفاده بهتر و بهینه از این خدمت و جلوگیری از قطع این سرویس ها به دلیل کارکرد بی رویه ، مشتریان با مراجعه به دفاتر این سرویس را فعال کنند .
زارعیان با اشاره به اینکه سرویس های هوشمند (IN) از 20 تیر ماه برای تمام کاربران غیر فعال خواهد شد اظهار داشت: مشتریانی که مایل به استفاده از این خدمت هستند (مالک یا مستاجر به شرط ارایه اجاره نامه) می توانند با درخواست کتبی با قید زمان معین برای فعال کردن این خدمت اقدام نمایند.
وی با اشاره به افزایش رضایتمندی برای متقاضیان و کاربران علاقمند به استفاده از این خدمت، گفت: برای جلوگیری از مسایل ایجاد شده که منجر به افزایش هزینه های کارکردی و قطع تلفن های ثابت و لاوصولی ها می گردید این اقدام صورت گرفت.
وی از همه شرکت های فعال در این زمینه خواست در اطلاع رسانی های خود به این دستورالعمل توجه داشته باشند.
انتهای پیام
افزودن دیدگاه جدید