کد مطلب: 

12174

هک شدن حساب کاربری مایکروسافت در توئیتر

هک شدن حساب کاربری مایکروسافت در توئیتر

10 روز بعد از هک شدن اسکایپ توسط ارتش الکترونیکی سوریه، حساب کاربری مایکروسافت در توئیتر نیز توسط این گروه هک شد.

منابع خبری گزارش دادند حساب کاربری MSFTNews@ در توئیتر هک شد که بعد از حدود یک ساعت مجددا به حالت عادی بازگشت.

در این هک که تصویر آن را در زیر مشاهده می کنید، ابتدا تحت حساب کاربری Official_SEA16@ پستی به نقل از مایکروسافت منتشر شده که به کاربران توصیه می کند که از ایمیل هات میل و آتلوک استفاده نکنید، چرا که اطلاعات شما به سرقت رفته و به حکومت امریکا داده می شود.

پست بعدی که دوباره توسط هکرها قرار داده شد این باربا حساب کاربری MSFTNews@ و کاملا شبیه پیام بالا است که نشان می دهد حساب کاربری مایکروسافت به طور مستقیم هک شده است.

پست بعدی با مضمون "اینترنت اکسپلورر آسیب پذیر بوده و از همین طریق ارتش الکترونیکی سوریه مایکروسافت را هک کرده"؛ توسط همین گروه هکری در حساب کاربری مایکروسافت خودنمایی می کند.

مایکروسافت در باره هک 10 روز پیش اسکایپ حرفی نزد اما کارشناسان گفتند دسترسی به پسورد حساب کاربری دلیل هک بوده است.

14-1-12-124123msftnewsmicrosoftweb-200x4

منبع: زد دی نت

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2014-01-12 18:51

افزودن دیدگاه جدید