کد مطلب: 

11155
مراسم معارفه‎ی رئیس مرکز تحقیقات مخابرات ایران و و پژوهشگاه ICT آغاز شد/ احیای قدیمی ترین مرکز پژوهشی کشور در حوزه‎ی ICT در دستور کار وزیر ارتباطات قرار گرفت
مراسم معارفه‎ی رئیس مرکز تحقیقات مخابرات ایران و و پژوهشگاه ICT آغاز شد/ احیای قدیمی ترین مرکز پژوهشی کشور در حوزه‎ی ICT در دستور کار وزیر ارتباطات قرار گرفت

مراسم معارفه‎ی دکتر "محمد خوانساری" به عنوان رئیس مرکز تحقیقات مخابرات ایران و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، از دقایقی پیش با حضور وزیر ارتباطات و تنی چند از مقامات ارشد وزارت ارتباطات در محل ساختمان مرکز تحقیقات مخابرات ایران آغاز شد.

 

به گزارش خبرنگار سیتنا، در این مراسم دکتر براری سرپرست پیشین مرکز تحقیقات مخابرات ایران و معاون فعلی حقوقی و پارلمانی وزارت ارتباطات، مهندس جهانگرد معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، مهندس خسروی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت زیرساخت و مهندس انتظاری دبیر شورای عالی فضای مجازی و رییس مرکز ملی فضای مجازی، دکتر واعظی را همراهی کرده‎اند.

 

قابل ذکر است؛ مرکز تحقیقات مخابرات ایران در سال‎های پایانی دولت دهم عملا به حاشیه رانده شده و غیرفعال شده بود، ولی دکتر واعظی در مراسم رای اعتماد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرده بود که مرکز تحقیقات مخابرات را به وزارت ارتباطات باز می‎گرداند.

 

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات مخابرات ایران به عنوان قدیمی ترین مرکز پژوهشی در حوزه فناوری اطلاعات (ICT)، با بیش از چهار دهه سابقه تجربه علمی در امر تحقیق و مشاور مادر وزارت ارتباطات، اصلی ترین پایگاه تحقیقات در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور است. این مجموعه هم اینک با برخورداری از کادری تخصصی و مجرب در حوزه های مختلف ICT و دیگر امکانات پژوهشی و آزمایشگاهی پیشرفته در قالب چهار پژوهشکده فعالیت های تحقیقاتی عمده ای را دنبال می کند.

خبرنگار سیتنا اضافه می‎کند؛ این مرکز در سال 1349 با امضای تفاهم نامه ای بین دول ایران و ژاپن تاسیس شد و به طور محدود فعالیت های تحقیقاتی بنیادی خود را که پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی عمدتا ماهیتی دانشگاهی داشت ، آغاز کرد. با پیروزی انقلاب اسلامی و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی اداره امور مرکز تحقیقات مخابرات ایران به وزارت پست و تلگراف و تلفن ( ارتباطات و فناوری اطلاعات) واگذار شد و به عنوان بازوی تحقیقاتی و مشاورره ای در این وزارتخانه فعالیت های گسترده ای را دنبال کرد. بازنگری در ساختار فعالیتهای مرکز با هدف خود کفایی ، استقلال فنی و تخصصی ،مسئولان را بر آن داشت تا نسبت به تحقیق و توسعه به ویژه تحقیقات کاربردی در زمینه فناوری مخابراتی اولویت خاصی قائل شود. در سال 1376 مرکز تحقیقات مخابرات ایران به پژوهشکده ارتقا یافت و در سال 1384 با تاسیس سه پژوهشکده به پژوهشگاه تبدیل شد. این مرکز هم اینک با دارا بودن چهار پژوهشکده به عنوان پژوهشگاهی تحقیقاتی ، قطب پژوهشی فناوری ارتباطات و اطلاعات محسوب می شود و نقش مهمی را به عنوان مشاور مادر در بخش ICT دارا می باشد.

انتهای پیام

به این محتوا امتیاز دهید: 

هنوز رأی ندارید
سیتنا 5
2013-12-03 04:25

افزودن دیدگاه جدید