374 خانه‌ی فناوری اطلاعات تا دهه‌ی فجر رونمایی می‌شود

تعداد 374 خانه‌ی فناوری اطلاعات تا دهه‌ی فجر توسط سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران و با همکاری حوزه اجتماعی افتتاح می‌شود.

 

به گزارش خبرنگار سازمان خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (سیتنا) در نمایشگاه الکامپ، در نشست خبری که در محل نمایشگاه الکامپ برگزار شد اعلام شد که سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران با همکاری حوزه‌ی اجتماعی شهرداری تهران قصد دارد تا پروژه‌ی خانه‌ی IT محلات را تا دهه‌ی فجر رونمایی کند.

 

کشف ایده‌های خودجوش برای توسعه‌ی فناوری اطلاعات و به کارگیری آن در محلات برای بهره‌وری از دانش فنی در محله‌های مختلف از جمله اهداف این طرح محسوب می‌شود.

 

در حال حاضر بالغ بر ۲۶۰ خانه‌ی فناوری اطلاعات تشکیل شده و سایر این خانه‌ها تا دهه‌ی فجر رونمایی خواهد شد. همچنین بر اساس بافت شهر و طبق مصوبه‌ی شورای اسلامی شهر تهران، ۱۲۳ ناحیه و ۳۷۴ محله تعیین شده که پیش بینی می‌شود برای هر یک از این محلات یک خانه‌ی IT ایجاد شود.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/958/374-خانه‌ی-فناوری-اطلاعات-تا-دهه‌ی-فجر-رونمایی-می‌شود