ساخت رایانه‎ای به اندازه‎ی یک آدامس+ عکس

ساخت رایانه‎ای به اندازه‎ی یک آدامس+ عکس

کوچکترین رایانه دنیا به اندازه یک آدامس جویدنی ساخته شد.

به گزارش سیتنا به نقل از باشگاه خبرنگاران، تا به حال فکر کرده اید که قطعات به کار رفته در تلفن همراهتان تا چه اندازه کوچک هستند؟ پردازشگر،رم،موتور گرافیکی و بسیاری سخت افزارهای دیگر در یک فضای بسیار کوچک قرار گرفته اند.

حال این فضا بسیار کوچکتر شده و اندازه آن معادل ابعاد یک آدامس جویدنی می باشد.این رایانه فوق کوچک به تازگی ساخته شده و قطعات سخت افزاری آن در کمترین فضای ممکن قرار گرفته اند.

سخت افزار های به کار رفته در این رایانه کوچک می توانند با سیستم عامل اندروید 4 کار کنند.این رایانه که DART-4460 نام دارد  دارای پردازشگر دو هسته ای است که  می تواند با سرعت 1.5 گیگاهرتز کار کند و ظرفیت حافظه رم و حافظه داخلی آن به ترتیب یک و هشت گیگابایت می باشد.

از دیگر ویژگی های این رایانه می توان قابلیت اتصال به شبکه های وای فای،بلوتوث نسخه 4 و همینطور پشتیبانی از درگاه های  USB و HDMI و SD card را ذکر کرد.این رایانه توانایی پشتیبانی از دوربین عکاسی و فیلم برداری را نیز دارد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/7657/ساخت-رایانه‎ای-به-اندازه‎ی-یک-آدامس-عکس