رایتل به مدارس وارد نمی‎شود، به خصوص اینکه مراجع معظم تقلید نیز هنوز رایتل را تائید نکرده‌اند

رایتل به مدارس وارد نمی‎شود، به خصوص اینکه مراجع معظم تقلید نیز هنوز رایتل را تائید نکرده‌اند

رئیس مرکز آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش گفت: ورود رایتل به مدارس صحت ندارد و به طور کل ورود موبایل به تمام مدارس ممنوع است.

به گزارش سیتنا، یوسف نوری در گفت‌و‌گو با تسنیم درباره ورود رایتل به مدارس کشور، اظهار داشت: به هیچ عنوان بحث ورود رایتل به عنوان یک تکنولوژی به مدارس کشور مطرح نیست به خصوص اینکه مراجع تقلید و علما نیز هنوز رایتل را تائید نکرده‌اند.

وی افزود: موبایل هنوز به عنوان یک رسانه آموزشی شناخته نشده است و ما آن را به عنوان یک ابزار که در خدمت آموزش باش نمی دانیم بنابراین با ورود موبایل به مدارس نیز مخالفیم.

رئیس مرکز آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مجوزی برای ورود سیم‌کارت‌های مختلف به مدارس وجود ندارد، گفت: ورود موبایل به تمام مدارس کشور ممنوع است.

به گزارش سیتنا، چندی پیش، سید علی یزدیخواه مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران از ورود رایتل به مدارس کشور تا سال آینده خبر داده بود.

در همین حال، شاهین آرپناهی،‌ مدیرکل برند و ارتباطات رایتل نیز در این باره گفته است که تاکنون رایتل هیچ مذاکره‌ای با آموزش و پرورش نداشته و ما به هیچ عنوان فروش سیم‌کارت دانش آموزی نخواهیم داشت.
انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/5823/رایتل-به-مدارس-وارد-نمی‎شود،-به-خصوص-اینکه-مراجع-معظم-تقلید-نیز-هنوز-رایتل-را-تائید-نکرده