ایلان ماسک به دنبال ورود مستقیم اسپیس‌ایکس به بازار تلفن همراه آمریکا

اسپیس ایکس
شرکت اسپیس‌ایکس در حال مذاکره با شرکت اکوستار برای خرید اپراتور بوست موبایل یا دسترسی به شبکه ارتباطی آن است؛ توافقی که می‌تواند به توسعه شبکه ترکیبی ماهواره‌ای و زمینی استارلینک موبایل و رقابت مستقیم این شرکت با اپراتورهای بزرگ تلفن همراه آمریکا کمک کند.

به گزارش سیتنا، روزنامه واشنگتن‌پست روز دوشنبه گزارش داد شرکت اسپیس‌ایکس در حال مذاکره برای خرید سرویس تلفن همراه بوست موبایل متعلق به شرکت اکوستار یا دسترسی به شبکه این اپراتور است؛ شبکه‌ای که اکوستار آن را از شرکت‌های AT&T و تی‌موبایل اجاره می‌کند.

بر اساس این گزارش و به نقل از افرادی آگاه از مذاکرات، اسپیس‌ایکس طی ماه‌های اخیر با اکوستار درباره راه‌اندازی سرویس اختصاصی تلفن همراه خود از طریق توافق با این شرکت گفت‌وگو کرده است.

شرکت فضایی تحت مدیریت ایلان ماسک قصد دارد از طریق سرویس «استارلینک موبایل»، شبکه‌ای ترکیبی از ارتباطات ماهواره‌ای و زمینی ایجاد کند و با اپراتورهای بزرگ تلفن همراه آمریکا، از جمله AT&T، ورایزن و تی‌موبایل، رقابت کند.

این شبکه قرار است با ترکیب منظومه ماهواره‌ای استارلینک و زیرساخت‌های زمینی، امکان رقابت مستقیم اسپیس‌ایکس در بازار ارتباطات تلفن همراه را فراهم کند.

اسپیس‌ایکس و اکوستار بلافاصله به درخواست رویترز برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ ندادند.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/343269/ایلان-ماسک-دنبال-ورود-مستقیم-اسپیس-ایکس-بازار-تلفن-همراه-آمریکا