آمریکا استفاده از دیپ‌سیک را در نهادهای دولتی ممنوع کرد

دیپ سیک
وزارت امنیت داخلی آمریکا با استناد به نگرانی‌های امنیت سایبری و احتمال انتقال اطلاعات حساس به چین، دستور حذف هوش مصنوعی دیپ‌سیک از سامانه‌های فناوری اطلاعات نهادهای غیرنظامی دولت فدرال را صادر کرد.

به گزارش سیتنا، وزارت امنیت داخلی آمریکا روز دوشنبه ۱۹ اکتبر ۲۰۲۶ (۲۷ مهر ۱۴۰۵) اعلام کرد که دستگاه‌های غیرنظامی دولت فدرال باید محصولات و خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک را از سامانه‌های خود حذف کنند.

این ممنوعیت علاوه بر محصولات اصلی دیپ‌سیک، نرم‌افزارها و خدمات شرکت‌های ثالثی را نیز شامل می‌شود که از مدل‌های هوش مصنوعی این شرکت استفاده می‌کنند. خرید و به‌کارگیری این محصولات در دستگاه‌های مشمول دستور نیز ممنوع شده است.

مقام‌های آمریکایی احتمال انتقال اطلاعات حساس به چین، جمع‌آوری داده‌های کاربران و وجود آسیب‌پذیری‌های امنیتی را از دلایل این تصمیم عنوان کرده‌اند.

پیش از این نیز برخی نهادهای آمریکایی از جمله وزارت بازرگانی و نیروی دریایی، استفاده از دیپ‌سیک را در تجهیزات سازمانی خود محدود کرده بودند.

این تصمیم در بحبوحه تشدید رقابت فناوری آمریکا و چین اتخاذ شده و بر نگرانی‌های واشنگتن درباره امنیت داده‌ها و استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی چینی تأکید دارد.

ممنوعیت جدید صرفاً نهادهای غیرنظامی دولت فدرال آمریکا را دربرمی‌گیرد و به معنای ممنوعیت عمومی استفاده از دیپ‌سیک نیست.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/342807/آمریکا-استفاده-دیپ-سیک-را-نهادهای-دولتی-ممنوع-کرد