مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت: شبکه زیرساخت دیشب نرمال بود؛ مشکل احتمالا از اپراتورها بود

بهزاد اکبری
معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در واکنش به گزارش‌هایی درباره احتمال اختلال و کاهش شدید سرعت اینترنت طی شب گذشته، گفت: وضعیت شبکه زیرساخت عادی بوده و اختلالی در این بخش مشاهده نشده است.

بهزاد اکبری، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا درباره گزارش‌های منتشرشده پیرامون احتمال قطع دیتاسنترها و کاهش شدید سرعت اینترنت طی شب گذشته، گفت: «وضعیت شبکه را که بررسی کردم، نرمال بود و مشکل خاصی نداشتیم.»

وی در پاسخ به اینکه برخی کاربران از کاهش شدید سرعت اینترنت خبر داده‌اند، افزود: «ترافیک داشتیم، اما شبکه زیرساخت مشکلی نداشت.»

اکبری با اشاره به احتمال بروز مشکل در بخش‌های دیگر شبکه، اظهار کرد: «مشکلات داخلی ممکن است مربوط به اپراتورها باشد و احتمالاً ارتباطی به زیرساخت ندارد.»

معاون وزیر ارتباطات در پایان تأکید کرد: «شبکه زیرساخت نرمال بوده و هیچ مشکلی نداشتیم.»

انتهای پیام

گفت و گو از سارا استوار
 


Source URL: https://www.citna.ir/news/342249/مدیرعامل-شرکت-ارتباطات-زیرساخت-شبکه-زیرساخت-دیشب-نرمال-بود-مشکل-احتمالا-اپراتورها-بود