معاون وزیر ارتباطات: ابطال گواهی‌های SSL سایت‌های ایرانی، امنیت اطلاعات کاربران و کسب‌وکارها را تضعیف می‌کند

بهزاد اکبری
معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با انتقاد از ابطال گواهی‌های SSL سایت‌های ایرانی، گفت: این اقدام با هر توجیهی که انجام شود، در عمل امنیت اطلاعات مردم و کسب‌وکارهای ایرانی را تضعیف کرده و مستقیماً بر زندگی روزمره کاربران اثر می‌گذارد.

به گزارش سیتنا، بهزاد اکبری، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس، نسبت به ابطال گواهی‌های SSL برخی سایت‌های ایرانی واکنش نشان داد.

وی نوشت: «ابطال گواهی‌های SSL سایت‌های ایرانی، با هر توجیهی که انجام شود، در عمل امنیت اطلاعات مردم و کسب‌وکارهای ایرانی را تضعیف می‌کند و مستقیماً بر زندگی روزمره کاربران اثر می‌گذارد.»

اکبری با اشاره به موضوع امنیت دیجیتال و حقوق کاربران، افزود: «اگر “امنیت دیجیتال” و “حقوق کاربران” واقعاً اصولی جهانی‌اند، نباید فقط برای شهروندان برخی کشورها معتبر باشند.»

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت همچنین از فعالان و کسب‌وکارهای دیجیتال ایران و متخصصان ایرانی خارج از کشور خواست نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند و تأکید کرد: «نباید از کنار این روند ساده گذر کرد. این موضوع باید به یک مطالبه جدی و بین‌المللی تبدیل شود.»

بهزاد اکبری

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/342226/معاون-وزیر-ارتباطات-ابطال-گواهی-های-ssl-سایت-های-ایرانی-امنیت-اطلاعات-کاربران-کسب