آموزش رایگان هوش مصنوعی به معلمان مدارس سراسر کشور

هوش مصنوعی
دوره‌های تخصصی و رایگان آموزش هوش مصنوعی با همکاری معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه صنعتی شریف برای توانمندسازی معلمان مدارس دولتی و غیردولتی و دانشجو-معلمان سراسر کشور برگزار می‌شود و ثبت‌نام آن از یکم تا دهم مهرماه ۱۴۰۵ انجام خواهد شد.

به گزارش سیتنا، این دوره آموزشی که با تدریس اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود، فرصتی برای بهره‌مندی از دانش روز در حوزه هوش مصنوعی است و تمامی مراحل آن به‌صورت کاملاً رایگان برای شرکت‌کنندگان در نظر گرفته شده است.

متقاضیان برای شرکت در این دوره باید از تاریخ یکم تا دهم مهرماه ۱۴۰۵، ابتدا به «سامانه ضمن خدمت فرهنگیان» به نشانی my.medu.ir مراجعه کرده و در دوره‌های «آشنایی با هوش مصنوعی و کاربردهای آن در سازمان‌ها» با کدهای ۹۹۵۰۷۵۰۴ و ۹۹۵۰۷۴۰۴ ثبت‌نام کنند. پس از آن، ضروری است با عنوان «معلم» به سامانه https://ais.sharif.ir/register مراجعه و ثبت‌نام نهایی خود را تکمیل نمایند.

شایان ذکر است این دوره‌ها از شانزدهم مهرماه ۱۴۰۵ آغاز می‌شود و به شرکت‌کنندگان علاوه بر گواهی آموزش ضمن خدمت، گواهی رسمی دوزبانه از دانشگاه صنعتی شریف اعطا خواهد شد. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر، کانال اطلاع‌رسانی در پیام‌رسان بله به نشانی ble.ir/sharif_ai در دسترس مخاطبان قرار دارد.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/341962/آموزش-رایگان-هوش-مصنوعی-معلمان-مدارس-سراسر-کشور