تقدیر از همراه اول برای مشارکت در بازسازی مدارس آسیب‌دیده

همراه اول
همراه اول به‌پاس مشارکت در بازسازی و حمایت از مدارس آسیب‌دیده و پشتیبانی از پویش «فرشته‌های میناب»، در آیین «روایت ایستادگی؛ مدارس ایران» مورد تقدیر قرار گرفت و لوح تقدیر و تندیس این رویداد را دریافت کرد.

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی همراه اول، آیین «روایت ایستادگی؛ مدارس ایران» امروز ۲۹ شهریورماه با هدف بهره‌برداری همزمان از مدارس آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی سوم (رمضان) و تجلیل از مدافعان دانایی، با حضور وزیر آموزش و پرورش، رئیس سازمان نوسازی مدارس و جمعی از مسئولان، خیرین و جهادگران در مدرسه علامه حلی برگزار شد.

در این رویداد، از همراه اول به‌پاس حمایت از پویش «فرشته‌های میناب» و مشارکت در بازسازی و حمایت از مدارس آسیب‌دیده، با اهدای لوح تقدیر و تندیس به‌صورت ویژه قدردانی شد.

همراه اول با اختصاص کد دستوری #۲۴* ، اجرای پویش در باشگاه مشتریان، ارسال پیامک هدفمند و اطلاع‌رسانی و تبلیغات در روبیکا، بخشی از ظرفیت‌های ارتباطی و رسانه‌ای خود را در اختیار این حرکت قرار داد.

این مشارکت، بخشی از اقدامات مستمر همراه اول در حوزه آموزش و مدرسه‌سازی برای ارتقای زیرساخت‌های آموزشی و حمایت از دانش‌آموزان مناطق مختلف کشور است.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/341860/تقدیر-همراه-اول-مشارکت-بازسازی-مدارس-آسیب-دیده