آماده‌باش کامل نیروهای برق هرمزگان؛ شبکه پس از اصابت دوباره پایدار شد

برق
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان با اشاره به خسارت واردشده به بخشی از شبکه برق استان در پی اصابت، از رفع مشکل و بازگشت شبکه به مدار خبر داد و گفت: تمامی تیم‌های عملیاتی، نیروهای آن‌کال و پیمانکاران در آماده‌باش کامل هستند تا در صورت بروز هرگونه آسیب یا تخریب، با فوریت وارد عمل شوند.

حمید ساعدپناه، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، با اشاره به شرایط موجود و آسیب واردشده به بخشی از شبکه برق استان در پی اصابت، اظهار داشت: در منطقه‌ای که اصابت رخ داده بود، شبکه برق نیز دچار خسارت شد، اما همکاران شرکت توزیع بلافاصله وارد عمل شدند و حدود ۹۰ درصد کار را ظرف یک ساعت انجام دادند.

وی افزود: ۱۰ درصد باقی‌مانده که مربوط به منطقه‌ای با خسارت بیشتر بود، تا حدود ساعت یک بامداد به طول انجامید و پس از انجام بررسی‌های لازم و مناسب شدن شرایط، همکاران شرکت توزیع نسبت به رفع مشکل، بازگرداندن منطقه به مدار و پایدارسازی شبکه اقدام کردند.

ساعدپناه با بیان اینکه در حال حاضر شبکه برق استان پایدار است، تصریح کرد: تمام تیم‌های شرکت توزیع نیروی برق در سراسر استان آماده هستند؛ نیروهای آن‌کال، نیروهای مستقر در محل کار و تمامی پیمانکاران پای کار هستند تا در صورت بروز هرگونه تخریب یا مشکل، با سرعت و فوریت وارد عمل شوند و شبکه را مجدداً پایدار کنند.

وی همچنین درباره خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده در استان گفت: پنجشنبه و جمعه خاموشی نداشتیم و امروز نیز سهم خاموشی‌ها ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است؛ با ادامه این روند، به سمت خاموشی‌های یک روز در میان حرکت خواهیم کرد. مدت خاموشی‌های فعلی نیز حدود یک ساعت و ۲۰ دقیقه است.

به نظرم این تیتر «آمادگی کامل شبکه برق هرمزگان برای مقابله با آسیب‌های احتمالی در شرایط جنگی» دقیقاً همان بخشی را برجسته می‌کند که مدنظرته، بدون اینکه از محتوای مصاحبه جلوتر برود.

انتهای پیام

گفت و گو از سارا استوار


Source URL: https://www.citna.ir/news/341341/آماده-باش-کامل-نیروهای-برق-هرمزگان-شبکه-اصابت-دوباره-پایدار-شد