جهش ۵۱۹ درصدی حملات بزرگ DDoS علیه اینترنت جهانی؛ مهار ۸۰۵ حمله بالای یک ترابیت بر ثانیه

حملات سایبری
اینترنت جهانی در ماه‌های اخیر با موج تازه‌ای از حملات سایبری پرحجم روبه‌رو شده است؛ گزارش جدید کلودفلر نشان می‌دهد تعداد حملات DDoS با حجم بیش از یک ترابیت بر ثانیه در سه‌ماهه دوم ۲۰۲۶ نسبت به سه‌ماهه نخست، ۵۱۹ درصد افزایش یافته و تنها در این دوره ۸۰۵ حمله از این نوع مهار شده است.

به گزارش سیتنا، گزارش جدید کلودفلر از وضعیت تهدیدهای DDoS در سال ۲۰۲۶، از تشدید قابل‌توجه حملات پرحجم علیه زیرساخت‌های اینترنتی جهان حکایت دارد. این گزارش که ۱۱ اوت منتشر شده، داده‌های مربوط به ماه‌های ژانویه تا ژوئن ۲۰۲۶ را بررسی کرده است. 

بر اساس این گزارش، کلودفلر در نیمه نخست سال ۹۳۵ حمله DDoS در لایه شبکه با حجم بیش از یک ترابیت بر ثانیه را شناسایی و مهار کرده است. نکته قابل‌توجه، جهش ۵۱۹ درصدی تعداد این حملات از سه‌ماهه نخست به سه‌ماهه دوم سال است؛ به‌طوری که در سه‌ماهه دوم به‌تنهایی ۸۰۵ حمله بالاتر از یک ترابیت بر ثانیه ثبت شده است. 

DNS در مرکز موج جدید حملات

کلودفلر اعلام کرده حملات مبتنی بر DNS در نیمه نخست سال ۳۴.۳ درصد از کل فعالیت‌های DDoS در لایه شبکه را تشکیل داده‌اند. سهم حملات موسوم به DNS Flood نیز از ۲۵.۷ درصد در سه‌ماهه نخست به ۴۰ درصد در سه‌ماهه دوم افزایش یافته است.

همچنین حملات CLDAP Flood با رشد ۵۸۰ درصدی نسبت به سه‌ماهه قبل، به سومین شیوه پرتکرار حمله در لایه شبکه طی سه‌ماهه دوم تبدیل شده است. 

روزانه حدود ۱۲۸ هزار حمله

بر اساس داده‌های کلودفلر، در نیمه نخست ۲۰۲۶ مجموعاً ۲۳.۲ میلیون حمله DDoS در لایه شبکه و ۲۹.۶۴ تریلیون درخواست DDoS در لایه HTTP مهار شده است. این آمار به‌طور میانگین معادل حدود ۵۳۴۳ حمله DDoS در لایه شبکه در هر ساعت یا نزدیک به ۱۲۸ هزار حمله در روز است. 

کلودفلر همچنین گزارش داده که ۹۶.۶۲ درصد از حملات DDoS لایه شبکه در این دوره حجمی کمتر از ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه داشته‌اند و ۹۰.۶ درصد حملات نیز کمتر از ۱۰ دقیقه طول کشیده‌اند؛ با این حال، حملات کوتاه‌مدت و کم‌حجم نیز می‌توانند برای بسیاری از وب‌سایت‌ها و زیرساخت‌های فاقد حفاظت مناسب، اختلال جدی ایجاد کنند. 

ژئوپلیتیک، عامل مؤثر در حملات اینترنتی

گزارش کلودفلر نشان می‌دهد تحولات ژئوپلیتیکی نیز بر الگوی حملات سایبری تأثیر گذاشته است. بخش رسانه، تولید و نشر با سهم ۱۴.۲ درصدی از درخواست‌های HTTP DDoS مهارشده در هر دو فصل، هدف‌گرفته‌شده‌ترین صنعت بوده است.

همچنین بخش دولتی در جریان عملیات موسوم به «Epic Fury» از رتبه ۲۹ در سه‌ماهه نخست به رتبه ۹ در سه‌ماهه دوم از نظر سهم حملات HTTP DDoS صعود کرده است. 

کلودفلر تأکید کرده که رشد حملات پرحجم و کوتاه‌مدت، نیاز به دفاع خودکار و همیشگی از زیرساخت‌های اینترنتی را افزایش داده است؛ چرا که بسیاری از این حملات در مدت زمانی کوتاه‌تر از آن رخ می‌دهند که امکان واکنش انسانی مستقیم وجود داشته باشد. 

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/341131/جهش-۵۱۹-درصدی-حملات-بزرگ-ddos-علیه-اینترنت-جهانی-مهار-۸۰۵-حمله-بالای-یک-ترابیت-بر