وزیر آموزش‌وپرورش: آغاز سال تحصیلی آینده حضوری است؛ شایعه مجازی شدن مدارس صحت ندارد

علیرضا کاظمی
وزیر آموزش‌وپرورش، گفت: متاسفم که بعضی‌ها شایعاتی پخش کردند که آموزش و پرورش سال آینده به صورت مجازی خواهد بود؛ هیچ مقام مسئولی تا الان چنین اظهارنظری نکرده و اگر فردی هم اظهارنظری کرده هیچ مسئولیتی در این زمینه نداشته، لذا به این شایعات توجه نکنید.

به گزارش سیتنا، علیرضا کاظمی در حاشیه همایش مسئولان استانی انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی با بیان اینکه یکی از مسائل مهمی که جزو اولویت‌های مهم کشور، دولت و حاکمیت است، موضوع ناترازی‌های انرژی و صرفه‌جویی است که به خوبی ورود شده و امروز از یک اپلیکیشن فوق العاده خوب رونمایی شد که هم در زمینه آموزش و هم در زمینه کنشگری و بخش‌های محتوایی به جامعه دانش‌آموزی کمک می‌کند افزود: در نهایت صرفه جویی در حوزه‌های آب و برق و گاز اتفاق می‌افتد.

کاظمی درباره مهمترین اولویت آموزش و پرورش برای آغاز سال تحصیلی جدید و دغدغه این وزارتخانه برای مهرماه گفت: از همین الان تمام تمرکز ما بر اجرای آزمون‌های نهایی و پایان ارزشیابی تحصیلی پایه‌های یازدهم و دوازدهم است.

وی افزو: برنامه‌ریزی‌های فراوان و متراکم برای آغاز سال تحصیلی مهمترین دغدغه اولویت ماست و امیدواریم برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای انجام شود که مانند سال‌های گذشته، آغاز سال تحصیلی آرام، کم دغدغه، خوب و با نشاط و با امید برای خانواده‌ها باشد.

کاظمی درباره شایعات مجازی شدن سال تحصیلی آینده گفت: این موضوع کذب است و متاسفم که بعضی‌ها شایعاتی پخش کردند که آموزش و پرورش سال آینده به صورت مجازی خواهد بود؛ هیچ مقام مسئولی تا الان چنین اظهار نظری نکرده و اگر فردی هم اظهار نظری کرده هیچ مسئولیتی در این زمینه نداشته لذا به این شایعات توجه نکنید؛ تمام اهتمام دولت جمهوری اسلامی ایران و مسئولین دولت و نظام تعلیم و تربیت این است که آموزش و پرورش به صورت حضوری از سال تحصیلی جدید آغاز شود. این یک اصل اجتناب ناپذیر است مگر یک اتفاق واقعاً فوق‌العاده و خارق العاده‌ای رقم بخورد.

وی ادامه داد: سال تحصیلی ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ به دلیل اتفاقاتی که افتاد، تقریباً اکثر سال را به صورت مجازی برگزار کردیم، یقیناً شاهد یک افت کیفیت آموزشی بودیم لذا توسعه عدالت و کیفیت را کماکان جزو مهمترین اولویت‌های خود در سال تحصیلی آینده در نظر داریم.

انتهای پیام


Source URL: https://www.citna.ir/news/339709/وزیر-آموزش-وپرورش-آغاز-سال-تحصیلی-آینده-حضوری-شایعه-مجازی-شدن-مدارس-صحت-ندارد