به گزارش سیتنا، وزارت برق کویت امروز چهارشنبه در بیانیهای اعلام کرد که تعدادی از خطوط انتقال برق این کشور در نتیجه اصابت ترکشهای سامانه پدافندی این کشور در ساعات گذشته، از مدار خارج شدهاند.
این وزارتخانه در ادامه گفت که این حادثه تاثیری بر خدمات رسانی در این زمینه نداشته و خدمات این وزارتخانه ادامه دارد.
همچنین وزارت برق کویت گزارش داد، تیمهای اضطراری با هماهنگی نهادهای امنیتی در حال ارزیابی میزان خسارات وارده و انجام تعمیرات لازم هستند.
کویت بامداد امروز مدعی مقابله با ۲ موشک بالستیک و ۱۳ پهپاد شد.
این اعلام کویت در پی حملات مجدد آمریکا به نقاطی در جنوب ایران و تنش آفرینی مجدد این کشور در منطقه است.
در همین راستا، ایسنا نوشت: سپاه پاسداران ایران پس از حملات متجاوزانه آمریکا که ناقض توافق نامه اسلام آباد بود، در اطلاعیه ای اعلام کرد که پاسخ اولیه به این تجاوز با هدف قرار دادن ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا در منطقه انجام شد.
در متن این اطلاعیه آمده است، در پاسخ اولیه به تجاوز دشمن آمریکایی، نیروهای دریایی و هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی عملیات مشترک موشکی و پهپادی، ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا در بندر سلمان، منطقه پنجم دریایی بحرین و پایگاه هوایی علی السالم کویت را در هم کوبیدند و یک پهپاد MQ9 دشمن که قصد دخالت در عملیات را داشت، سرنگون کردند.
انتهای پیام